26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4926
EURO34.8101
ALTIN2440.8

Sorunların çözülmesi konusunda Vali Al'dan destek istediler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sorunların çözülmesi konusunda Vali Al'dan destek istediler
Abone ol
Osmaniye Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hüseyin Yavuz, sorunların çözülmesi konusunda Vali Al’dan destek istedi.
Osmaniye Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hüseyin Yavuz, sorunların çözülmesi konusunda Vali Al’dan destek istedi.

Vali Kerem Al, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret etti. Vali Al’ın ziyaretinde Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdür Vekili Hasan Ekiz, KOSGEB Müdürü Nihat Karademir ve Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Fuat Kara da bulundu.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Vali Kerem Al,  Kooperatif Başkanı Hüseyin Yavuz’dan bilgi aldı.

Sanayi Sitesindeki sorunları Vali Al’a ileten Yavuz, 1976 yılında temeli atılan Küçük Sanayi Sitesinin 1979–1980 yılları arasında faaliyete geçtiğini ifade ederek; en önemli sorunlarının, şehir genişledikçe Sanayi Sitesinin şehrin içinde kalması sebebiyle, yabancı araçların gelmemesi olduğunu, bu sorunun çözümü için şehir dışında bulunan ve yapımı devam etmekte olan Toprakkale Küçük Sanayi Sitesini faaliyete geçirmeye çalıştıklarını kaydetti. Küçük Sanayi Sitesinde yaklaşık 1000 esnaf olduğunu belirten Yavuz; oto tamiri, mobilya ve mermer sektörünün ağırlıklı olarak faaliyet gösterdiğini söyledi. Hüseyin Yavuz, sorunların çözülmesi konusunda Vali Al’dan destek istedi.

Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Fuat Kara ise Toprakkale’de yapımı devam etmekte olan Küçük Sanayi Sitesinde devam eden çalışmalar hakkında Vali Kerem Al’a bilgi verdi. Fuat Kara, Toprakkale Küçük Sanayi Sitesinin tamamlanması için çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Ziyaret sırasında KOSGEB tarafından verilen desteklerden söz eden KOSGEB Müdürü Nihat Karademir ise yeni girişimcilere ve 5 firma bir araya gelerek kurulan ortaklıklara KOSGEB tarafından destek verildiğini belirterek, verilen desteklerin yanı sıra girişimcilik eğitimleri verdiklerini ve Osmaniye’de önemli bir girişimcilik potansiyeli olduğunu söyledi.

Küçük Sanayi Sitesindeki sorunlar hakkında detaylı bilgi alan Vali Kerem Al, kendisine iletilen sorunların değerlendirileceğini ve imkânlar ölçüsünde çözülmesi için gayret gösterileceğini söyledi. Vali Al, ziyaretinin ardından Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinden ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar