26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5661
EURO34.9976
ALTIN2451.0

Şehitler Derneği’nden CGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitler Derneği’nden CGC’ye ziyaret
Abone ol
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri DerneğiOsmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

Öksüz, ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, genel merkezin çıkarttığı dergiyi tanıttı.

Derneklerinin hiçbir şahıs ve kurumdan yardım almadığını belirten Öksüz, şunları kaydetti:

“Derneğimize sadece Türk Şehitlikleri İmar Vakfı, TSK Dayanışma Vakfı ve Mehmetçik Vakfı tarafından yardım edilmektedir. Dolayısıyla hiçbir şahıs veya kurum yardım için gelen şahısları dikkate almasın. Bunun bir istismarı olan dergi yoluyla yardım toplanmasının önüne geçmek için de genel merkezimiz kendi dergisini çıkarttı ve dağıtımın yaptı. Biz de bu dergimizi gerekli yerlere dağıtacağız” diye konuştu.

Dernek çalışmaları ile ilgili de Başkan Öksüz şunları söyledi: “Türk Şehitlikleri İmar Vakfı 2011 yılında Osmaniye’de bizi ziyaret etti. Yaptığımız görüşmeler sonucunda ilkokul, lise ve üniversite öğrencisi olan 15 öğrencimize burs bağladılar. Karne dönemlerinde hediyeler gönderdiler. Belirli dönemlerde çeşitli hediyeler, bisiklet ve gıda kolisi gibi yardımlarda bulundular. Son olarak da derneğimiz için Atatürk büstü gönderdiler ve derneğimizin önüne koyduk. Ben derneğim adına teşekkür ediyorum.

Osmaniye Garnizon Komutanımız Albay Emin Yılmaz Sancaktar ve İl Jandarma Komutanımız Albay Tamer Bilacan bizleri yalnız bırakmıyorlar. Onlarla birlikte şehit ailelerimize ve gazilerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Ayrıca Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hamit Coşkun ve eşi de yine birçok ziyaretlerde bulundular. Hepsine çok teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla genel başkanımızın Konya’da düzenlediği etkinliğe katıldık. 64 öğrencimizin Özel Okul kontenjanından kaydını yaptırdık. Şimdi de Osmaniyeli Şehit Uzman Çavuş Bekir Atacan’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla mezarını ziyaret edeceğiz. Üyelerimizin her zaman yanında oluyoruz.”

Başkan Durmuş Öksüz konuşmasının ardından CGC için bir duvar saati hediye etti ve basın mensuplarına yeni dergilerini takdim etti.

CGC Başkanı Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarı diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar