26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5852
EURO35.053
ALTIN2458.6

Şehit Çınarlarına Sahip Çıkan Yok Mu?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Çınarlarına Sahip Çıkan Yok Mu?
Abone ol
Türk Ocağı Osmaniye Şube Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Arpacı Ali Güzel Ahlakı ve Milli Değerleri Koruma ve Yaşatma Derneği (AGAMDER) Başkanı Selahattin Arpacı, yaptıkları ortak açıklamada Güney Çevre Yolu üzerine dikilen Çınar ağaçlarının ilgisiz bırakılmasından yakındı.

Türk OcağıOsmaniye Şube Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Arpacı Ali Güzel Ahlakı ve Milli Değerleri Koruma ve Yaşatma Derneği (AGAMDER) Başkanı Selahattin Arpacı, yaptıkları ortak açıklamada Güney Çevre Yolu üzerine dikilen Çınar ağaçlarının ilgisiz bırakılmasından yakındı.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Türk Ocakları Osmaniye Şubesi ve Arpacı Ali Güzel Ahlakı ve Milli Değerleri Koruma ve Yaşatma Derneği olarak, şimdiki kurban satış alanının bulunduğu Dereobası Bulvarı kenarına Osmaniye’mizin Terör Şehidi sayısınca 255 Şehit Çınarı dikmiştik. Bunların ilk dikim törenlerine eski Valimiz sayın Kerem Al, Belediye Başkanımız sayın Kadir Kara da katılmışlardı.

Bu yıl çınarlardan kurumuş olanlarını yeniden değiştirdik. Ancak su ve eleman yokluğu gerekçesi ile maalesef belediyemizce sulanmadığı için, yine birçoğu kurudu. Şimdi de gördüğünüz gibi bizler gücümüz yettiğince para ile sulatıyoruz. Bunun yanında defalarca belediyemiz yetkililerini ikaz etmemize rağmen; kurbanlıkların satış alanında, çınarlardan 25 tanesi kurbanlık ağılları içerisine alınmış vaziyette. Yani bu Şehit Çınarları da kuruyacak.

Osmaniye’miz ve Şehitlerimiz bu davranışı hiç bir şekilde hak etmiyorlar. Sesimizi duyacak yetkililer, Osmaniye Sevdalıları yok mu?.. Ne olur Allah (C.C.) rızası için  yardımcı olun!..

Şehit Çınarlarımız kurumasın. Kim, yetkililerden kimi tanıyorsa hem ağıllar içinde kalan Çınar Fidanlarının ağıllar dışında tutulmasının sağlanmasında, hem de çınarların belediyemizce sulanmasında etkin rol oynasınlar. Allah'ın (C.C.) selamı üzerinize olsun.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar