26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5526
EURO34.9642
ALTIN2447.8

Sağlık Yüksek Okulundan etkinlikler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık Yüksek Okulundan etkinlikler
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik bölümü öğrencileri, Öğretim Elemanlarının rehberliğinde, Hemşirelik Haftası Etkinlikleri kapsamında, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda sağlık eğitimi ve sağlık taraması yaptı. 

Osmaniye Korkut Ata ÜniversitesiSağlık Yüksek OkuluHemşirelik bölümü öğrencileri, Öğretim Elemanlarının rehberliğinde, Hemşirelik Haftası Etkinlikleri kapsamında, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda sağlık eğitimi ve sağlık taraması yaptı. 

Etkinlikte Hemşirelik Bölümü öğrencileri ve Öğretim Elemanları, gençlerin sağlığını etkileyen önemli konularda farkındalık oluşturmak ve bilgi vermeyi amaçladı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrencilerin etkinliğe ilgisi yoğun oldu.

Etkinliğe Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü  Bölüm Başkanı Doç. Dr. Derya Atik,  Dr. Öğretim Üyesi Ebru Gözüyeşil, Dr. Öğretim Üyesi Ayşe İnel Manav,  Öğr. Gör. Songül Güngör ve Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri katıldı. 

KIZLAÇ İLKÖĞRETİM OKULU ZİYARET EDİLDİ

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında Bahçe’nin Kızlaç Köyü  İlköğretim Okulu’nu, Hijyen Eğitimi ve Sosyal sorumluluk amacıyla ziyaret etti. 

Etkinliğe Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Derya Atik,  Dr. Öğretim Üyesi Ebru Gözüyeşil, Dr. Öğretim Üyesi Ayşe İnel Manav ve Hemşirelik Bölümü öğrencileri katıldı. 

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARETLER

Osmaniye Merkez Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel Düziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümünü ziyaret etti. 

OKÜ’yü ziyaret eden Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel Düziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile öğrencilerine Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı, Hemşirelik Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Derya Atik ve  Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ebru Gözüyeşil tarafından OKÜ’nün olanakları hakkında geniş bilgiler, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve tercih edebilecekleri diğer bölümler hakkında bilgi verdi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar