26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5555
EURO34.963
ALTIN2445.5

Saadet Partisi adayı Yağmur, CGC’yi ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi adayı Yağmur, CGC’yi ziyaret etti
Abone ol
Saadet Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ömer Yağmur, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

Saadet PartisiOsmaniye Belediye Başkan Adayı Ömer Yağmur, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, Yağmur ve parti yönetimine teşekkür etti.

Türkiye’nin yerel seçim sürecine girdiğini bu anlamda Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ömer Yağmur’a başarı dileyen Cihangir, şunları kaydetti:
“Meydanlarda seçim havası olmasa da insanlar arasında elbette konuşuluyor, önemseniyor. Osmaniye hepimizin yaşadığı, sevdiği kentimizdir. İdareciler ve yaptıkları şehri geleceğe hazırlar. Seçim yaklaşıyor. Önceliğimiz Osmaniye olmalıdır. Kentin bir çok sorunu var. Bunun sebebi de yerel yönetimlerin stratejileridir.

Kentin, konum itibarıyla doğu ile batıyı birbirine bağlayan köprü vazifesi görmesi, yaylalarımız, Karaçay’ımız, OSB bizim değerlerimiz. Doğru kişi doğru yönetirse her zaman güzel hizmetler gelir. Bizim daha kent girişimiz dahi bir şehir kimliğinde değil. Bu yüzden belediye başkanlığı seçimleri önemlidir. Bu anlamda Ömer Yağmur’a başarılar diliyoruz.” 

Saadet Partisi Osmaniye Belediye Başkan adayı Ömer Yağmur’da kent için kaygı duyulan konuların ortak olduğunu belirtti.

Kentte birlik beraberlik, dayanışma, ortak hareket etme kültürünün önemli olduğunu ifade eden Yağmur, bunun için nasıl bir şehir inşa edeceğimizi planlamamız lazım.

Günü değil geleceği kurtaracak projelere imza atmanın şart olduğunu dikkat çeken Yağmur, “Nüfus artışımıza göre kentimiz maalesef gelişmedi. En büyük sorunun kent trafiği ve otopark sorunu ile çarpık yapılaşmanın olduğunu görüyoruz. Osmaniye’nin yaşanabilir bir kent olması için çarpık yapılanmanın önlenmesi gerekiyor.

Kentte karamsar insanlarımız var. Oysa burada yapılacak, gelecek için güzel adımlar atmak iyi bir politika izlemek koşuluyla sağlanabilir. Yeni bir Osmaniye inşa etmek hayaliyle yola çıktık. Belediye kaynaklarının yerinde değerlendirmek önemlidir. Biz kentte yaşanan tıkanmışlığı ortadan kaldırmak için varız. Burada, iki ittifak var. İnsanlar buna mecbur değildir. İşte insanımıza üçüncü yolu açmak için varız.

Oy, vicdan işidir. Bir oyun bile büyük değeri vardır. Saadet partisinin kaç oyu var, seçimi kazanamaz ki gibi yaklaşımlar doğru yaklaşım değildir. İnsanlarımızın seçim hakkı ipotek altına alınamaz. Biz şeffaf bir yönetime talibiz. Hiçbir yarışa ikinci olmak için çıkmadım. Bu ipi de göğüsleyeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yağmur, konuşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar