27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Romanyalı Eğitimciler Osmaniye'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Romanyalı Eğitimciler Osmaniye'de
Abone ol
Romanyalı Eğitimciler, "Eğitim Öğretimde Disiplinler Arası Etkileşim ve İş Birliği" projesi kapsamında Osmaniye'yi ziyaret etti.
Romanyalı Eğitimciler, "Eğitim Öğretimde Disiplinler Arası Etkileşim ve İş Birliği" projesi kapsamında Osmaniye'yi ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Romanya Baia Mare Inspectoratul Şcolar Judetean Maramureş Eğitim ve Teftiş Kurumu ile ortaklaşa yürütülen “Cross-curricular educational approach endeavor in a borderless Europe" adlı Erasmus+KA2 Okul Ortaklığı programı kapsamında eğitim müfettişleri ve öğretmenlerden oluşan 12 kişilik heyet, İlkokul, Ortaokul  ve Lise düzeyindeki öğrencilere "Eğitim öğretimde disiplinler arası etkileşim ile öğrencilerin öğrenme becerilerinin en üst düzeye çıkarılarak  derslere etkin katılımın sağlanması" konulu proje kapsamında  çalışma yapmak üzere kente geldi.



Bu kapsamda il Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik'i ziyaret eden heyete, Osmaniye'deki eğitim öğretim durumu ve eğitim yatırımları hakkında bilgiler verildi.

Müdür Çelik, Uluslararası projelerin öğrencilerde yabancı dil öğrenme farkındalığı yarattığını ve farklı kültürlere karşı hoşgörü geliştirdiğini belirtti. 

Toplantıda Maarif Müfettişleri Başkanı Ramazan Ayanoğlu, Maarif Müfettişleri Başkan yardımcısı Cengiz İbicioğlu, Şube Müdürü Hayrettin Tekdöş hazır bulundu.

Yapılan ziyaret sonrası, Romanyalı heyet, müdürlüğümüz bünyesindeki büroları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Romanyalı heyet Tosyalı Özel Eğitim ve Uygulama Merkezini ziyaret etti. Engelli öğrencilerin folklor gösterisi ile karşılanan heyet yine öğrencilerin yaptığı ürünlerden oluşan sergiyi beğeniyle izlediler.

Proje kapsamında İstiklal İlkokulu ve 80.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesinde proje kapsamında çalışmalara katılan heyet program sonunda ilimizden ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar