26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5858
EURO35.0018
ALTIN2457.2

Otomobil kanala uçtu: 1 ölü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otomobil kanala uçtu: 1 ölü
Abone ol
Osmaniye'de kontrolden çıkarak sulama kanalına uçan otomobilin sürücüsü 66 yaşındaki Mithat Başaran boğularak yaşamını kaybetti.
Osmaniye'de kontrolden çıkarak sulama kanalına uçan otomobilin sürücüsü 66 yaşındaki Mithat Başaran boğularak yaşamını kaybetti.

Yaklaşık bir saat süren kurtarma çalışması sonucu ceset, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza saat 12.00 sularında Merkeze bağlı Cevdetiye Beldesi Kocatepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kadirli yoluna doğru seyir halinde olan 80 EL 095 Plakalı otomobilin DSİ'ye ait sulama kanalına düştüğünü gören vatandaşlar, hemen Jandarma, Sağlık ve kurtarma ekiplerini arayarak bilgi verdi.



Olay yerine gelen AFAD ekipleri, suya girerek aracın içindeki sürücünün olduğunu belirledi. Otomobil ip ile bağlanıp çekici ve iş makineleri yardımı ile kıyıya çekildi.

Sedye ile sudan çıkartılan ve emekli çiftçi Mithat Başaran olduğu belirlenen şahsın, sağlık görevlilerince yapılan kontrolde öldüğü belirlendi. 

Olay yerinde Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset, ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal, 5 çocuk babası Mithat Başaran bazı rahatsızlıklarının olduğunu ve daha öncede yine telefon ile konuşurken aynı yerden sulama kanalına düştüğünü
söyledi.

Şuanda da aynı şekilde bir kaza olduğunu düşündüklerini belirten Başkan Önal, Mithat Başaran'a Allahtan rahmet dileyerek, "Bu tür kazalar sık sık kanal civarında meydana gelmekte. Bazı bölgelerde demir bariyerlerle önlemler alınmış durumda ancak bu bölgelerde de biran önce tedbir alınmasının uygun olacağını düşünüyorum.

Herkesin elinde cep telefonu var ve ister istemez konuşuyoruz. O arada da bazı üzücü kazalar olmakta." dedi.
Jandarma, olayla ilgili soruşturma sürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar