27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

OŞYAD’tan Osmaniye Barosu’na Anlamlı Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD’tan Osmaniye Barosu’na Anlamlı Ziyaret
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Barosu Başkanı Av. Dilem Aksoy’u ziyaret etti.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Barosu Başkanı Av. Dilem Aksoy’u ziyaret etti.

Osmaniye Baro Başkanı Av. Dilem Aksoy, OŞYAD Yönetim kurulu üyelerini makamında karşılayarak ağırladı.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak, Başkan yardımcısı İzzettin Kanat, Genel Sekreter Hatice Bahar, Sayman Ahmet İpek, Yönetim kurulu üyeleri Mahmut Eynallı ve Elif Çakmak Osmaniye Baro Başkanı Av. Dilem Aksoy’a, “8 Mart Dünya emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında ziyarette bulunduklarını belirttiler.

Ziyaret sırasında OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, Baro Başkanı Av. Dilem Aksoy’a Yönetim kurulundaki arkadaşlarını tanıttıktan sonra; “Bu ziyaretimiz; sizin Osmaniye Barosu’na seçilmenizdeki görevinizi hayırlamak, Bizim de yeni yönetim kurulu üyelerimizle tanışmanızı sağlamak ve 8 Mart Dünya emekçi Kadınlar Günü etkinliklerimiz kapsamında bir kadın Baro Başkanımız olarak sağlık ve başarılar dilemek için buradayız.”dedi.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, yaptığı kısa konuşmanın ardından, derneğin yayınları arasında yeralan Şelale dergisi ile “Ekmek ödüllü şiir yarışması” sonunda bastırılan “Nar taneleri” isimli kitabı Baro Başkanı Av. Aksoy’a sundu.

OŞYAD’ın çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Mustafa Bardak, Baro Başkanı’nın “emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı.

OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar, 8 Mart Pazar günü Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan etkinlikler  hakkında bilgiler verdi. “Osmaniye’nin Dünkü çocukları” gösterilerinden sözetti ve Baro olarak bu etkinlikte görmek istediklerini belirtti.

OŞYAD Yönetim kurulu üyelerinden Ahmet İpek ile Mahmut Eynallı; günün anlamı ile ilgili olarak birer şiir okudu.

Osmaniye Baro Başkanı Av. Dilem Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Osmaniye’miz adına, kültür ve sanatsal alanında verdiğiniz hizmetleri yürekten kutluyor, yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

“Osmaniye’nin Dünkü çocukları” ekibinizi sosyal medyadan ve basından takip ediyorum. Sizleri kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Osmaniye’mizin tanıtılması adına yaptığınız ve yapacağınız her türlü güzel etkinliklerin yanında, içerisinde olacağımızı bilmenizi istiyorum.

Bizler güzelliklerin ve mutlulukların devamı için uğraş veriyoruz. Sizler de aynı duygular içerisinde olduğunuzu biliyoruz ve sizleri kutluyoruz”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar