26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.532
EURO35.0123
ALTIN2437.9

OŞYAD Yönetiminden Baro’ya ziyaret…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD Yönetiminden Baro’ya ziyaret…
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Baro Başkanlığı’na ziyarette bulundu.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Baro Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Osmaniye Barosu’nun geçtiğimiz günler içerisinde gerçekleştirmiş olduğu olağan genel kurul toplantısı sonunda yeniden Baro Başkanlığına seçilen Av. Dilem Aksoy, OŞYAD Yönetim kurulu tarafından makamında ziyaret edildi.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak, Başkan yardımcısı İzzettin Kanat, Genel Sekreter Hatice Bahar, Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Eynallı, İbrahim Karacülle ve Elif Çakmak Osmaniye Barosu başkanı Av. Dilem Aksoy’u makamında ziyaret ederek, yeni yönetimin hayırlı olmasını ve başarı dileklerini bildirdiler.

Baro Başkanı Av. Dilem Aksoy, OŞYAD Yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayarak, derneğin Osmaniye’deki çalışmaları ve etkinliklerini yakından takip ettiğini ve kutladığını belirterek, başarılar diledi.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, derneğin üye sayısı ve kuruluşundan bu yana dernek katkıları ile üyelerin çıkardıkları kitaplar ile yayın organı Şelale dergisi hakkında bilgiler verdi.

Osmaniye Barosu Başkanı Av. Dilem Aksoy, OŞYAD’ın organizasyonu ile gerçekleştirilen ve bu yıl 19.’uncusunun yapıldığı “Ekmek ödüllü şiir yarışması” ile kentin tanınmasına önemli katkılar sağladığını söyledi.

OŞYAD üyeleri tarafından kurulan “Osmaniye’nin Dünkü Çocukları” ekibinin de çalışmalarını yakından izlediğini belirten Baro Başkanı Aksoy, “Osmaniye’mizin kültürel ve sanatsal değerlerini yaşatmanızdan dolayı OŞYAD yönetimini ve emeği geçen tüm üyeleri kutluyorum.

Yamakta olduğunuz bu etkinlikler Osmaniye’mizin tanıtımına önemli katkılar sağlamaktadır. Bizler de önemli Bora Başkanları toplantılarını ilimizde yapmaya çalışarak kentimizin başka il Baro Başkanlarını ağırlayarak tanınmasına katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

Üyelerimize yönelik eğitim seminerleri vererek, başka illerden gelen eğitimcilerimize aynı zamanda  kentimizin tarihi ve turistik yerlerine tanıtmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yılın ortalarında Türkiye’mizdeki Baro Başkanlarını Osmaniye’de bir araya getirerek ilimizin tanıtımı ve aynı zamanda bir program yapmayı düşünüyoruz”dedi.

Osmaniye Barosu’ndaki ziyaretin sonunda OŞYAD’ın yayın organı Şelale dergisi, Dernek Başkanı Mustafa Bardak tarafından Baro Başkanı Dilem Aksoy’a takdim edilirken, Derneğin Başkan yardımcısı İzzettin Kanat ise yeni çıkardığı şiir kitabını hediye etti.

Yapılan görüşmelerin ardından OŞYAD yönetim kurulu üyeleri Baro yönetimine başarı dileklerini ileterek ziyareti sonlandırdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar