26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.463
EURO34.7591
ALTIN2436.3

OŞYAD, Türkülü-Şiirli Genel kurul yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD, Türkülü-Şiirli Genel kurul yaptı
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) 4. oğlan genel kurul toplantısı türküler söyleyip, şiirler okuyarak gerçekleştirdi.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) 4. oğlan genel kurul toplantısı türküler söyleyip, şiirler okuyarak gerçekleştirdi.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) 4. olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimlerde  Mustafa Bardak ile devam kararı alındı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunda gerçekleşen 4. Olağan Genel kurulun Divan Başkanlığını Selahattin Ölmez, Divan Başkan yardımcılığını Ahmet İpek, Divan katip üyeliği ise Elif Çakmak yürüttü.



Derneğin çalışma raporunu okuyan Başkan Mustafa Bardak, üç yıllık görev süresi içerisinde; Osmaniye’de açık ve kapalı cezaevlerinde, Huzurevi ve Parklarda gerçekleşen türkü ve şiir geceleri etkinliklerinden sözetti.

Derneğin toplam 53 üyesinin bulunduğunu belirten Bardak, Dernek üyelerinin kitap basılması olaylarında destek verildiği ve derneğin katıldığı etkinlikler anlatıldı.

Derneğin yeni süreçte gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler verildi.

Derneğin hesap raporunu ise İbrahim Karacülle okudu.

Çalışma ve hesap raporlarının okunup oylanmasının ardından yeni yönetim ve denetim kurulu için Divan Başkanlığına tek liste sunuldu.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği’nin yeni yönetim kurulu asil üyeliklerine; Mustafa Bardak, Hatice Bahar, Mahmut Eynallı, İbrahim Karacülle, Elif Çakmak, İzzettin Kanat ve Ahmet İpek seçildi.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine ise; Hatice Ünal, Ramazan Çulcu ve Murat Boz getirildiler.

Yapılan seçimlerin ardından dernek üyeleri bağlamaları ile türkülerini söylerken, şairler de şiirleriyle genel kurul toplantısına renk kattılar.

Yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde kendi arasında görev bölümünü gerçekleştirecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar