27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

Osmaniye’de duygulu veda’laşma programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de duygulu veda’laşma programı
Abone ol
Son Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliği görevine atanan Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Polisevi’nde düzenlenen programındaki vedalaşma konuşmasında duygulu anlar yaşandı.
Son Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliği görevine atanan Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Polisevi’nde düzenlenen programındaki vedalaşma konuşmasında duygulu anlar yaşandı.


Polisevi bahçesinde kendisini uğurlamaya gelen Kamu ve Özel kurum yöneticileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Osmaniyesporlu oyuncular ve halkla birer birer vedalaşan Vali Dr. Oduncu daha sonra programın yapılacağı salona geçti.





Vali Dr. Oduncu’nun vedalaşma programında; Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim kurulu Başkan vekili Şerif Tosyalı, yaptığı konuşmada; Vali Dr. Oduncu’nun OSB’nin gelişmesi için mücadele verdiğini belirterek verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.


OTSO Yönetim kurulu Başkanı Murat Teke konuşmasında; “İlimiz için çalışmalarımızda bizleri teşvik eden Valimizin ayrılışını üzüntü ile karşılıyoruz. Osmaniye’mize hizmetler verme uğraşı içinde olan Valimiz her zaman gelişmemiz ve kalkınmamız için bizlere destek olmuştur. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevinde kendisine ve ailesine sağlık ve başarılar diliyorum”şeklinde konuştu.





Osmaniye baro Başkan vekili Avukat Banu Kurt’un hizmetlerinden dolayı Vali Dr. Oduncu’ya teşekkür etmesinin ardından OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca yaptığı konuşmada; “ Osmaniye’miz adına üzüntülü bir gün. Üniversitemizin gelişmesi ve öğrencilerimizin kentle kaynaşabilmesi için sürekli ilişkilerimizi sürdürdüğümüz iyi ve güzel projeleri birlikte paylaştığımız bir Valimizdi. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki görevinde başarı ve sağlıklar diliyorum”dedi.
Ak Parti Osmaniye milletvekili Suat Önal ise; “ Bir yılı aşkın süredir güzel hizmetleriyle milletimizle kaynaşmasını bilen, Osmaniye’mizin gelişmesi için gayretlerinden dolayı


Valimize teşekkür ediyorum. Ben de en az Valim kadar duygu doluyum, bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum”görüşlerine yer verdi.


Vali Dr. Mehmet Oduncu ise, kendisinin veda programına katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı.


Vali Dr. Oduncu 13 aylık görev süresi içerisinde Osmaniye’yi ve halkını çok sevdiğini vurgulayan sözlerinde; “Osmaniye halkının kadirşinaz sahibi olduğunu bir kez daha burada gösterdiniz. Zahmetlerinizden dolayı ilginize teşekkür ediyorum. Son mesai günüm Pazar günü buradan ayrılıyorum. Gelmemiz ne kadar normal ise gitmemiz de o kadar normaldir.  Kaymakam, Vali yardımcılığı, Bakanlığın çeşitli kademelerinde hizmet ettim. Vali olarak ilk görev yerim Osmaniye’ye verildi. Burası benim unutamayacağım ilk gözağrım olarak kalacaktır. Gittiğim yerde sizlerin hizmetinde olacağım, kapım siz Osmaniyeli hemşehrilerime her zaman açık olacaktır. Beni buraya atayan irade Merkez valiliğine de atarken aynı saygınlığa sahiptir. Bulunmaz Hint kumaşı değiliz, bizden daha iyi yapacak olanlar var. Yeni Vali Kerem Al beyefendi Bakanlığımızda uzun yıllar çalıştı, Aydın Valiliği görevinde bulundu. Osmaniye’liler her zaman bir Vali’nin atanmasını özlemişlerdir. İşte ilk atanan Vali Osmaniye’ye geliyor. Tecrübeli bir Valimiz, Osmaniye’ye ve sizlere hizmet etme yarışı içinde olacaktır. Sahip çıkmaya ve destek vermeye sizleri davet ediyorum. Osmaniye’de ben samimiydim, insanlar bizi gördü ve hissetti, Osmaniyeli bu samimiyeti görerek bize sahip çıktı bu nedenle de mutluyum. 13 aylık sürede neler yapabildiğimizi sizlerin takdirine bırakıyorum.”dedi.
Vali Dr. Oduncu 13 aylık görev süresi içerisinde Osmaniye’ye kazandırılan hizmetlerden de kısaca sözetti.


Vali Dr. Oduncu konuşmasını; “Osmaniye’ye ve Osmaniye halkına varsa hakkım ben helal ediyorum. Sizlerin de hakkını helal etmenizi istiyor, sizlerden helallik diliyorum”sözleriyle tamamladı.


Yapılan konuşmaların ardından; Vali Dr. Mehmet Oduncu’ya; OSB, OTSO, OTB, Baro, Belediye Başkanlığı tarafından hizmet plaketleri sunuldu.


Program sonunda Vali Dr. Oduncu eşi ile birlikte kendisini uğurlamaya gelenlerin elini sıkarak teşekkür edip vedalaştı.


Vali Dr. Oduncu’nun vedalaşma programına; Garnizon komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Ata, Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Osmaniye belediye Başkanı yardımcısı Sehavet Aslankurt, İlçe Kaymakamları ile Belediye Başkanları, Cumhuriyet Başsavcısı  Ali İrfan Yılmaz, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Kamu Kurum ve Kuruluşların yöneticileri, Siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, Valilik çalışanları ile çok sayıda Osmaniyeli katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar