26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4855
EURO34.9228
ALTIN2449.9

Osmaniye’de 13 okul inşaatı daha tamamlanarak hizmete girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de 13 okul inşaatı daha tamamlanarak hizmete girdi
Abone ol
OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, bu yıl merkez ilçede 7, İlçelerde 6 olmak üzere toplam 13 okul inşaatının daha tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi.
OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, bu yıl merkez ilçede 7, İlçelerde 6 olmak üzere toplam 13 okul inşaatının daha tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi.


Ruhi – Yüksel Özden Kardeşler İlköğretim  Okulundaki 2014 -2015 Eğitim Öğretim Yılı açılış ve İlköğretim Haftası Kutlama Programı törenlerinde konuşan Çelik, “Bugün merkez ilçemizde 61 bin olmak üzere ilimiz genelinde 120 bin öğrencimiz okulların açılmasının heyecanını yaşamaktadır. Hele hele bunların içerisinde 4850 öğrencimiz ilk kez okul öncesi eğitim kurumlarına başlamanın ve 9 bin 211 öğrencimiz ise ilkokul birinci sınıfa başlamanın o büyük heyecanını yaşamaktadır.” Dedi.


Konuşmasında yönetici, öğretmen ve öğrencilere seslenen Çelik, “Yılmadan, büyük bir tutkuyla öğrencilerimizin her gün daha da ilerlemeleri, gelişmeleri ve hedeflerine ulaşmaları için çaba sarf ederek, hep birlikte daha iyi bir eğitim sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Sizlere yürekten inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum. Varlığınız bizim en büyük gücümüzdür. İnsanı sevmeyi, barışı, kardeşliği önemsemeyi, hoşgörüye dayanan bireyler olarak yetişmelisiniz.


Biliyorum ki başarılarla dolu kaliteli bir hayatı fazlası ile hak ediyorsunuz. Bunu gerçekleştirecek her türlü bilgi birikimine ve yeteneğe sahipsiniz. Kendinize tüm yüreğinizle inanın ve güvenin. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız ve her alanda sizleri destekleyeceğiz. Pırıl pırıl aydınlık bir gelecek sizleri bekliyor. Sizlere güveniyor ve sizleri sevgiyle kucaklıyorum.” Dedi.


Velilerin yavruları için okullarla sürekli diyalog ve işbirliği içerisinde olmalarını isteyen Çelik, “Öğrenci, öğretmen, okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim öğrencilerimizin ve bizlerin başarısını arttıracaktır.


Eğitimin en önemli parçalarından birinin sizler olduğunuzu unutmayınız. Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz. Dünyaya hükmeden bilgidir. Bilginin yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Hiçbir şey bilginin etki alanının dışında kalamaz. Kötü ahlakı iyiye çevirir; kötü ilkeleri yıkar ve onun yerine güzellerini koyar. Bilgi İnsana yük olmaktan çok, değer katmalı insanı olgunlaştırmalı ve ehilleştirmelidir.


Hayatın aşılmaz, en zor zamanlarında ümitsizliğe çare olmalı, sadece yolunu değil etrafındaki herkesin yoluna ışık saçmalı ve insanları aydınlatmalıdır.


Bu yıl merkez ilçemizde 7, İlçelerimizde 6 olmak üzere toplam 13 okul inşaatımız tamamlanarak hizmete girmiştir. Okullarımızın yapımında desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Dr. Mehmet Oduncu beyefendiye şahsım ve tüm eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar