27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Osmaniye'de 122 Bin 589 öğrenci karnelerini aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de 122 Bin 589 öğrenci karnelerini aldı
Abone ol
Osmaniye il genelinde 122 Bin 589 öğrenci karnelerini alarak 3 ay sürecek tatillerine başladı.
Osmaniye il genelinde 122 Bin 589 öğrenci karnelerini alarak 3 ay sürecek tatillerine başladı.

2014–2015 Eğitim Öğretim Yılı sene sonu karne dağıtım töreni Şehit Betül Tekin Anaokulu, 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu ve Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesinde  yapıldı. Karne  dağıtım törenine Vali Vekili Alp Eren Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Maarif Müfettişleri Başkanı Ramazan Ayanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Basri Doğan, Hasan Çiftçi, Mılla Katık ve Şube Müdürü Saffet Sarıdağ katıldı.



Vali Vekili  Alp Eren Yılmaz, beraberindekiler ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini verdi. Daha sonra Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesinde 9. Sınıf öğrencilerine Tablet Bilgisayar dağıtıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Tablet Bilgisayar Dağıtımında öğrencilere iyi tatil geçirmeleri temennisinde bulunarak bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Çelik, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başarılı bir Eğitim – Öğretim yılını daha güzel anılarla geride bırakıldığını kaydeden Müdür Çelik, "Okullarımız çeşitli alanlarda çok önemli başarılar elde ettiler; Tüm bu başarılarda emeği geçen İdareci, Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.



Sevgili öğrenciler; Başarılı olmak sadece akademik anlamda belli bir seviyeye ulaşmak anlamını taşımamaktadır, sporda, sanatta ve kültürel alanda gösterdiğiniz her türlü kazanımınız başarılı olmanın bir başka biçimidir. Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, mutlu bireyler olarak yetişmeniz içindir. Tatilinizi ilgi alanlarınıza göre araştırmalar yaparak, değerlendirmenizi öneriyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum." dedi.

Mesajında velilere de seslenen Çelik, "Öğrencilerimizin başarısı aynı zamanda sizlerin başarısı demektir.  Sizlerin en değerli varlığınız ve canınızdan çok sevdiğiniz çocuklarınızın karnelerindeki başarı ve başarısızlığı değerlendirirken, karnenin, çocuğunuzun bir yıl boyunca derslerde gösterdiği performans ve çalışmanın sadece göstergesi olduğunu unutmayınız. Her anne ve baba, çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun saygın, başarılı ve yararlı bir ferdi olması için büyük çabalar harcayarak, ve her türlü özveride bulunarak tüm imkânlarını seferber etmektedir.



Bugün itibariyle çocuklarımızla daha fazla ilgilenmeli, sorunları olduğunda paylaşmalı, birlikte zaman geçirmeli, birlikte kitap okumalı ve onları anlamaya çalışmalıyız. Sevgi, şefkat ve ilgiyle çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. İlimizde başarıyı daha da artırmak için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz kadar, sizlerin de desteği gerekmektedir. Bugüne kadar eğitime sağlamış olduğunuz katkılar için teşekkür eder, başarılar dilerim. Unutmayalım! Hiçbir karne çocuklarımızdan daha değerli olamaz. " diye bilgi verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar