26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5858
EURO35.0018
ALTIN2457.2

Osmaniye Ülkü Ocakları Şehitler için mevlit okuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Ülkü Ocakları Şehitler için mevlit okuttu
Abone ol
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanlığınca, 15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi sonrasında, demokrasiye ve halkın iradesine sahip çıkmak için şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşlar için mevlit okutuldu.
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanlığınca, 15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi sonrasında, demokrasiye ve halkın iradesine sahip çıkmak için şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşlar için mevlit okutuldu.

Ocak binasında düzenlenen Mevlid-i Şerif programında MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkan Vekili Mehmet Fatih Özdokur, Belediye Başkan Vekili Abdullah Bukan, Türk Ocakları Başkanı Mehmet Çetinkaya, Kamu - Sen Başkanı Ahmet Kandemir, Türk Sağlık -Sen Başkanı Fatih Üstüner, Ağam - Der Başkanı Selahattin Arpacı, Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, konuşma yapan Ocak Başkanı Fatih Eroğlu, "Ülkemiz zor günler geçiriyor terör örgütü mensupları hain bir şekilde askerimizi, polisimizi ve çok sayıda sivil vatandaşımızı şehit ediyor. Bizler de Vatanı uğruna toprağa verdiğimiz tüm şehitlerimiz için maddi, manevi her zaman yanlarında olduğumuzu, ahde vefamızı göstermek dualarla onların yanında olmak için böyle bir program düzenledik.

Öncelikle, 15 Temmuz gecesi milletin iradesine, demokratik parlamenter düzene yapılan darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kurucu genel başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş'in "en kötü demokrasi, en iyi darbeden evladır" sözünden hareketle, onun rahle i tedrisatından geçmiş ve onun yolundan ilerleyen Liderimiz hemşerimiz Devlet Bahçeli'nin ilk andaki tavrı, kimsenin konuşmadığı andaki açıklaması darbe girişimine karşı olan milletimize adeta can suyu olmuştur." dedi.

'Asker'de, Polis'te, Bayrak ta, Vatan'da bizimdir" diyen Başkan Eroğlu, "Hak yolda yürüyen bozkurtlar Türkiye’de darbelere karşı 'Gök girsin, kızıl çıksın!' diye haykıracak. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Şimdi ülkemiz ve şehitlerimiz için dua etme zamanıdır. Bu alçak saldırılar, her daim karşısında bilge liderimiz ve uğruna can verecek milyonlarca evladını bulacaktır.

Ülkücü hareket bu alçak saldırıyı düzenleyenlerin, askerimizi, polisimizi ve sivil vatandaşlarımızı şehit eden hainlerin bir an önce cezalandırılmasını beklemektedir. Vatana ve bayrağa ihanet edenler tarihe gömülecektir. Türk milleti olarak birçok badire atlattık, bir daha böyle olayların yaşanmaması için dualarımızı yapacağız. Vatanı milleti uğruna toprağa düşmüş bütün şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Varlığımız her zaman Türk varlığına armağan olsun, Ne mutlu Türk'üm diyene." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından okunan Mevlidi Şerif sonrasında programa katılan misafirlere lokum, tatlı ve meşrubat ikramından sonra son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar