26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4503
EURO34.7487
ALTIN2438.6

Osmaniye Tabip Odası 4. kuruluş yılını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Tabip Odası 4. kuruluş yılını kutladı
Abone ol
Osmaniye Tabip Odası’nın 4. kuruluş yılı düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

OsmaniyeTabip Odası’nın 4. kuruluş yılı düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

Osmaniye Tabip Odasında düzenlenen 4. yıl kuruluş programının açış konuşmasını yapan Oda BaşkanıAsu Kaya Gedik, tüm katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı.



Oda Başkanı Gedik yaptığı konuşmada; “Osmaniye Tabip Odası 4. kuruluş yıldönümü, yaş günü kutlamasına hoş geldiniz, onurlandırdınız. İnce, cılız, kaybolan çığlıkların birlikte gür haykırışıdır sivil toplum örgütleri… bir köprüdür, bağdır devlet ve toplum arasında. Halkın sesi, gözü, kulağıdır… tek tek yapamadıklarımızın beraberce, elbirliği ile yapılmasıdır.

İşte bu şuurla Osmaniye’nin hekimleri bir araya gelerek Adana Tabip Odası Osmaniye il temsilciliği teşekkülü oluşturmuştur. Ardından 2014’te Adana Tabip Odası’ndan ayrılarak müstakil oda olarak yoluna devam etmiştir.



Yoğun hasta yükü ve performans sisteminin altında ezilen hekimler gördüğü sözlü ve fiziki şiddet neticesinde gün geçtikçe küsmekte kabuğuna çekilmektedir.

Gencecik hekimlerimiz yoğun çalışma stresi altında ya canına kıydı, ya da onların!!! Canlarına kıyıldı. Kimimiz, şifa dağıtırken kendi sağlığından oldu.



Hiçbir çıkarı olmadan sadece gönüllülük esasıyla çalışan bizler, bu ulvi mesleğin icrası olan siz meslektaşlarımızın iradesini; sorumluluğunu taşımaktayız.

Sizlerle birlikte omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Burada bulunan, bulunmayan tüm üyelerimize, meslektaşlarımıza saygılarımızı sunarız” dedi.



Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ise yaptığı konuşmada; “Osmaniye Tabip Odası’nın kuruluşunun 4. yılını kutluyorum.



Her düşünceye yer vererek meslektaşlarının sağlıklı yaşamı için çalışan Tabip odasının elini taşın altına koymasından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık Müdürü olarak sizlerin yanındayız.



Tabipler kolay yetişmiyor, çalışma alanları ve zorluklarını biliyoruz. Ekonomik ve sosyal haklarınız konusunda yeterli hizmet alamadığınızı biliyoruz. Ekonomik açıdan yetersiz olabilirsiniz. Osmaniye’deki sorunlarınızı Bakanlığımıza  iletmek boynumuzun borcudur. Bütün üyeleri kutluyor, sağlıklı ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.



Yapılan konuşmaların ardından Oda’ya yeni üye olan tabiplerle birlikte 4. yıl pastası kesildi. 



Program türkülerin söylenmesi ile sona erdi. 


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar