26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5853
EURO35.0376
ALTIN2458.8

Osmaniye MYO'da devir teslim töreni yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye MYO'da devir teslim töreni yapıldı
Abone ol
Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Muhittin Şahan, düzenlenen tören ile görevini, daha önce Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak da görev yapan OKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cihangir’e teslim etti.
Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Muhittin Şahan, düzenlenen tören ile görevini, daha önce Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak da görev yapan OKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cihangir’e teslim etti.

OMYO Salonunda düzenlenen devir teslim töreninde OMYO Eski Müdürü Doç. Dr. Muhittin Şahan, OMYO Yeni Müdürü Doç. Dr. Mehmet Cihangir ve OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca sırasıyla konuşmalar gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Muhittin Şahan konuşmasında, “Başta Bologna sürecinde OMYO’nun tüm bölümlerinin ve programlarının ders müfredatlarında köklü değişiklikler yapılması, laboratuar ve sınıf alt yapılarının modernize edilmesi, ülkemizin ve bölgemizin ihtiyaçlarına yönelik OMYO’da yeni bölümler açılması, meslek yüksekokulumuzu daha ileri seviyeye taşıyacak genç akademisyenlerimizin meslek yüksekokulu kadrolarına dahil edilmesine yönelik süreçlerde pek çok zorluğa karşı bunları gerçekleştirmeye çalıştık. Üstlendiğim görevi görev süremin sonuna kadar sürdürmeyi çok isterdim. Bugüne kadar üstlendiğim hiçbir görevi yarıda bırakmadım ve beni bu göreve layık görenleri de hayal kırıklığına hiç uğratmadım. Fakat çeşitli sebeplerden dolayı müdürlük görevimi yürütemeyeceğimi anladım. Ayrılma talebimi olgunlukla karşılayan Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’ya teşekkür ediyorum. Bu göreve tecrübe ve bilgi bakımında çok güvendiğim ve inandığım değerli hocam Doç. Dr. Mehmet Cihangir’in verilmesi beni ziyadesi ile memnun etmiştir. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Görevi devralan Doç. Dr. Mehmet Cihangir ise kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında görev değişikliğinin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu bayrağın yerde kalmayacağını söyledi.

Devir teslim töreninde son olarak OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasına Üniversitedeki son durumu aktararak başlayan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, “Yöneticilik yapmayanlar için koltuğun diğer tarafı farklı görünebilir ama görevi üstlenen kişi için omuzlarına yük bindirme ve büyük bir sorumluluk anlamı taşıyor. Görevi teslim eden Doç. Dr. Muhittin Şahan’a teşekkür ederken görevi devralan ve OMYO’nun eğitim kalitesini artırmasını isteyerek güzel çalışmalarını beklediğimiz Doç. Dr. Mehmet Cihangir’e de başarılar diliyor ve her zaman kendisinin arkasında olduğumuzu bilmesini istiyorum” dedi.

OMYO Sekreterliği görevinde de değişikliğin gerçekleştiğini belirten OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, “İki görevi de layıkıyla sürdüren Serpil Hiçyılmaz’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bir dönüşüm gerçekleştirdik ve OMYO Sekreterliği görevini Süleyman Bakar’a verdik. Kendisine de başarılar diliyorum” dedi.

Törenin son bölümünde OKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhittin Şahan ile OMYO Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Öğretim Görevlisi Yunis Yılmazer ve Öğretim Görevlisi Ali Yıldırım ile birlikte
OMYO Sekreterliği görevini geçmişte başarılı bir şekilde yürüten ve görevini Süleyman Bakar’a devreden Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı vekilliğini yürüten Serpil Hiçyılmaz’a teşekkür belgesi ve çiçek takdimi OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyüakalaca tarafından yapıldı.
Devir Teslim Töreni kokteyl ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar