27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

Osmaniye KYK’da “Zoru başaranlar” anlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye KYK’da “Zoru başaranlar” anlatıldı
Abone ol
Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Osmaniye İl Müdürlüğü tarafından ’Zoru Başaranlar’  Konulu konferans düzenlendi.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Osmaniyeİl Müdürlüğü tarafından ’Zoru Başaranlar’  Konulu konferans düzenlendi.

Osmaniye Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun düzenlediği ‘Zoru Başaranlar’ Kariyer konferansı programında, BahçeBelediye Başkanıİbrahim Baz örnek gösterildi ve Plaketle ödüllendirildi. 

Kredi ve Yurtlar Kurumu Osmaniye İl Müdürü V. Fuat Tülüce’nin ev sahipliğinde organize edilen programa, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ın yanı sıra merkez ve ilçe yurt müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve davetliler katıldı.



Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ın özgeçmişi sunucu tarafından aktarıldı. Ardından kürsüye davet edilen Başkan İbrahim Baz, üniversite öğrencilerine Bahçe Belediyesi hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Başkan Baz konuşmasında; “Maksadımız ortak paydaşımız olan öğrencilerimize en güzel hizmeti verebilmektir. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için de bugün de sizleri ziyaret ediyoruz” dedi.

Başkan Baz konuşmasının devamında; öğrencilere başarının anahtarı olarak gördüğü 4 sihirli kelime başlığı altında deneyimlerini aktardı. 

Başkan İbrahim Baz,  “Başarının sırrını özetlemek gerekirse. Birincisi ahlak ve maneviyat,  ikincisi eğitim ve inanç üçüncüsü disiplin ve kontrol, dördüncü takip ve başarıdır. 

Bu sihirli kelimeler sizlerin geleceğini değiştirecek. Benim hayatımı şekillendiren de bu prensipler. Tabi bunun yanı sıra sizi başarıya götürecek en önemli şeylerden biri, İslami ahlak kuralları çerçevesinde olması gerekenleri yapmak, olmaması gerekenleri yapmamaktır” dedi. 

Başkan İbrahim Baz, konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtladı.
 
Programın sonunda, Kredi ve Yurtlar Kurumu Osmaniye İl Müdürü V. Fuat Tülüce Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar