26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5817
EURO34.9932
ALTIN2460.8

Osmaniye Gençlik takımının yüzü 8’inci haftada da gülmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Gençlik takımının yüzü 8’inci haftada da gülmedi
Abone ol
TÜRKİYE Basketbol Federasyonu Bayanlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Osmaniye Gençlik Spor, konuk takım Galatasaray Odeabank’a 42-77 mağlup oldu.
TÜRKİYE Basketbol Federasyonu Bayanlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Osmaniye Gençlik Spor, konuk takım Galatasaray Odeabank’a 42-77 mağlup oldu.

Konuk ettiği takıma 35 sayı farkla yenilen Osmaniye Gençlik Spor takımı, 8’inci haftada taraftarının yüzünü güldüremedi.

Tosyalı Çok Amaçlı Spor Salonundaki karşılaşmayı Önder Yılmaz, Özgür İlkkurşun ve Serdar Saraç hakem üçlüsü yönetti. 

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 7 farkla tamamlayan konuk takım Galatasarak Odeabank, tüm periyotlarda üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmayı 42-77 önde tamamladı.

Maçta Osmaniye Gençlik takımının en skorer ismi 12 sayıyla Makbule Amachree olurken, Galatasaray Odeabank takımının ise en skorer ismi ise 14 sayıyla Sancho Tracy Constance Lyttl oldu.

İKİ OYUNCUMUZUN OLMAMASI BİZİ ETKİLİYOR
Geçen senenin Euroleague şampiyonu ile oynadıklarını söyleyen Osmaniye Gençlik Spor Baş antrenörü Aydın Uğuz, “Osmaniye ve bizim için Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımların gelmesi önemlidir. Eksik olmamıza rağmen oyunda kalmaya çalıştık ama bir yerden sonra maalesef yetmiyor. Ama bu sene ki bir şansızlığımız iki oyuncumuzun olmaması bizi etkiliyor. Zaten az kişiyle idman yapılması çok eforda biniyor oyunculara kaptanında çarpışmadan dolayı bir sakatlığı oldu. Ama bu Botaş karşılaşmasına iki oyuncumuz yetişecek özellikle de aradan sonra tam takım olacağımızı düşünüyorum. Galatasaray’ı da tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Takım olarak savunma yapıyoruz ama hücum edemiyoruz, tezat her takımın problemi savunmadır ama bizde hücum edemeyince savunmayı düşüyor, tecrübeyle alakalı bir şey bu. Yabancılar hariç çok tecrübeli takım değil, üst üste alınan mağlubiyetliklerde oyuncular üzerinde büyük etki oluşturuyordur. Onlarda bir şeyler yapmak istiyor ama güçleri bu ama bu sene daha az galibiyetle ligde kalır diye görünüyor” Dedi.

KENDİ OYUNUMUZU GELİŞTİRMEK İÇİN OYNADIK
Kendi açılarından iyi bir maç oynadıklarını belirten Galatasaray Odeabank Baş antrenörü Ekrem Memnun, “Skordan daha çok kendi oyunumuzu geliştirmek için oynadık ve kendi oyunumuza konsantreydik ve bunu da dönem dönem çalıştığımız şeyleri burada çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Daha iyi yapabileceğimiz potansiyelimiz var. Zor bir dönemden geçtik, mağlubiyetler aldık, oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Önümüzdeki perşembeden itibaren çok önemli maçlarımız var. Bu maçlar öncesi oynadığımız oyun bizim için umut verici, aynı konsantrasyonla devam edeceğiz.” Dedi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar