26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5397
EURO34.9535
ALTIN2454.6

Osmaniye Gençlik Sahasında Mağlup Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Gençlik Sahasında Mağlup Oldu
Abone ol
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Osmaniye Gençlik takımı, kendi sahasında konuk ettiği Edirne Belediyesi Edirnespor’a iki fark sayıyla yenildi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Osmaniye Gençlik takımı, kendi sahasında konuk ettiği Edirne Belediyesi Edirnespor’a iki fark sayıyla yenildi.

Karşılaşma sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Osmaniye Gençlik, rakibi Edirnespor'a 68-66 yenildi. 

Karşılaşmanın ilk periyodu 18-18 berabere tamamlanırken, ikinci periyot 36-33  Osmaniye Gençlik takımının üstünlüğü, üçüncü periyotta yine Osmaniye takımının 49-48'lik skorla üstünlüğü ve son periyot ise 66-68 skorla sona erdi.

Karşılaşma sonundaBaş hakem Serdar Ünal, Yardımcı hakemler Alper Ünlütürk ve Sinem Tetik hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma sonunda en sokorer isim  26 sayıyla Edirne Belediyesi Edirnespor takımının 12 numaralı oyuncusu Lindsey Marcie Hardin oldu.

ZORLU BİR MÜCADELE OLDU
Edirne Belediyesi Edirnespor’un Baş antrenörü Mehmet Can Öztürk, takımın ikinci yarıdaki başarılı oyununun galibiyeti getirdiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Öztürk, zorlu geçen maçı kazandıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Deplasmanda galip gelen oyuncularını kutladığını kaydeden Öztürk, "Oyuncularımı, sahada vermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Zorlu bir mücadele oldu. Taraftar da çok iyiydi. Gerçekten maç iki tarafa da gitti geldi, sonuçta galip geldiğimiz için mutluyum. İkinci yarıda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu da bize galibiyeti getirdi. Bu gün, skorda zayıf kaldık. İstediğimiz şekilde savunma yaptık fakat ilk yarıda potamızda çok sayı gördük. Hedefimiz, bundan sonraki maçlarda daha iyi basketbol sergileyip ligde daha yukarılara çıkmak. Bu gün oyuncularımı, sahadaki gayret ve özverili mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum." dedi.

'KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜM'
Osmaniye Gençlik Antrenörü Aydın Uğuz maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.



Rakibi tebrik ettiğini ifade eden Uğuz şunları kaydetti: "Çok heyecanlı ve zevkli bir maç oldu. Kazansaydık çok daha güzel olacaktı ama son iki atağı iyi kullanamadık. Yanlışlarımızın üzerine gitmemiz gerekiyor. Maçın sonlarına doğru basit hatalar yaptık. İyi savunma yapmamıza rağmen bu başarıyı hücumda gösteremedik. Rakibimiz de iyi basketbol oynadılar ve mücadele ettiler. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Artık önümüzdeki maçlara bakıp devam edeceğiz. Rakibimizi kutluyorum" (İbrahim EMÜL)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar