26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5549
EURO34.9659
ALTIN2437.2

Osmaniye Ak Parti Adaylarını Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Ak Parti Adaylarını Tanıttı
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Adaylarını Toprakkale ilçesinde karşılayarak, İl binasında tanıtım toplantısı düzenledi.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Adaylarını Toprakkale ilçesinde karşılayarak, İl binasında tanıtım toplantısı düzenledi.

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesi girişinde parti yöneticileri ve parti üyeleri tarafından karşılanan Ak parti Osmaniye milletvekili Adayları; Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, Mehmet Sarı ve Emir Hasan Arslantaş araç konvoyu eşliğinde parti binasına geldi.



Parti binası önünde Ak parti İl Başkanı Hamza Tor Milletvekili adaylarını tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; “Osmaniye’mizin birbirinden değerli 4 adayımızla 7 Haziran Milletvekili seçimlerine katılıyoruz. Bu seçim yarışında Osmaniyeli hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Osmaniye’de katıldığı İl kongremizde yaptığı konuşmasında, Osmaniye’den en az yüzde 55 destek beklediğini söylemişti. Şimdi bize düşen görev, Genel başkanımız ve Başbakanımızın bu isteğini fazlası ile yerine getirmek olacaktır. Ben bu konuda sizlere güveniyor ve desteklerinizi bekliyorum”dedi.



İl Başkanı Hamza Tor’un konuşmasının ardından Milletvekili Adayları da birer konuşma yaptılar.

Osmaniye milletvekili ve 7 Haziran’da da birinci sıra Milletvekili olan Suat Önal yaptığı konuşmasında; “Sevgili hemşehrilerim, Allah’ın selamı ve bereketi üzerinize olsun. Ak parti  millete hizmete sevdalanan milletin partisidir. Yeni Türkiye’nin tesis edilebilmesi için, gayret etmemiz gerekir. 400 milletvekili hedefimiz var. “Osmaniye’ye 4 milletvekili yakışır.”diye az önce bir pankart görmüştüm. Siyasi tarihte Ak partinin yazdığı destanlar vardır. Milletin gönlüne taht kuran kutlu davanın yolcuları olarak 7 Haziran tarihinde destan yazacaksınız. “Seçim şarkılarımızın birinde; bize ne kavga yakışır, ne dövüş. Bize barış ve sevgi yakışır”denilmektedir.”dedi.



Mücahit Durmuşoğlu yaptığı konuşmada; “Şimdiye kadar Osmaniye’nin tüm ilçelerinin Ankara’da eli, gözü olmaya mücadele ettim. Bundan sonra da tüm ilçelerine hizmet için cizmeleri çektim aranıza geldim. Tüm Osmaniyelilere teşekkürlerlerimi sunuyor, minnet ve şükranlarımı arzediyorum. Ak partide üye olmak, aday olmak büyük bir şereftir”dedi.

Mehmet Sarı konuşmasına başlarken Osmaniye’nin ilçelerinin isimlerini sayarak verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Sarı, 7 Haziran tarihinin yeni bir başlangıç olacağını belirterek Başbakan ve ekibine teşekmkür edip başarılar diledi.



Av. Emir Hasan Arslantaş ise konuşmasında; “Osmaniye’de Milletvekili aday adaylığında güzel bir süreç geçirdik. 33 aday adayı arkadaşımızla kutlu yola çıktık. Yola çıktığımız aday adayı arkadaşlarıma ve parti teşkilatına teşekkür ediyorum. Yeni Türkiye, yeni Anayasa için mücadele edeceğiz.”dedi.



Yapılan konuşmaların ardından adaylar partililerle sohbet etmesi ile program sona erdi.




  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar