26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.463
EURO34.7591
ALTIN2436.3

Öğrencilerden Mobil dolandırıcılık Konulu tiyatro

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrencilerden Mobil dolandırıcılık Konulu tiyatro
Abone ol
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri tarafından gösterimi yapılan Mobil dolandırıcılık Konulu tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri tarafından gösterimi yapılan Mobil dolandırıcılık Konulu tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Cebelibereket Kültür Merkezinde sahnelenen gösteriyi, Vali kerem Al, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Baro Başkanı Dilem Aksoy, Mehmet Maraşlı, Kurum Müdürleri ve çok sayıda öğrenci izledi.

Tiyatro gösterisi öncesinde açılış konuşması yapan Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli Komiser Yardımcısı Hatice Saraç, Polisin, hem toplumla iç içe olan hem de devlet adına güvenliği sağlamakla görevli bir kurum olduğunu söyledi. Saraç, "Teşkilatımız, formasyonu, alandaki etkinliği, vatandaşla diyalog içinde olması ve gerektiğinde yaptırım uygulaması gereken bir kurum olarak hizmet yürütme anlayışı bakımından dinamik yapıya sahip kamu kurumlarının başında gelmektedir. 171. Kuruluş yıldönümünü kutlamakta olduğumuz Emniyet Teşkilatımız, halkımızın güven ve desteğini her zaman arkasında hissederek barış ve toplumun huzurunun korunması yolunda yüksek vazife şuuruyla görev yapmaktadır. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü; ilimizin huzur ve güvenliğini sağlamak adına, insan haklarına saygılı bir şekilde, yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde kamu düzenini korumak için gece gündüz çalışmaktadır." dedi.

Toplumsal ve teknolojik gelişmelerin yeni suç tiplerinin de ortaya çıkmasına neden olduğuna dikkat çeken Saraç, "Mobil dolandırıcılık olarak ifade edilen telefonla yapılan dolandırıcılık suçları vatandaşlarımızı mağdur etmekte ve zaman zaman ulusal bazda haberlere konu olmaktadır. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızı bu tür suç tiplerine karşı bilinçlendirmek ve duyarlı hale getirmek, mağduriyetlerinin önüne geçmek için ilgili birimlerimiz kendi alanları ile ilgili çalışmalar yapmaktadır. Mobil Dolandırıcılık suçlarına dikkat çekme adına tiyatro oyununun sahnelenmesinde, katkılarından dolayı Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Güvenlik hizmetlerinin sunulmasında desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz başta sayın Valimize şükranlarımı arz eder, hizmet etmekten onur duyduğum siz Osmaniye halkına saygı ve sevgilerimizi sunarız" dedi.

Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, başarılı bir oyun sergileyen öğrencileri tek tek tebrik ederek, katkılarından dolayı da Okul Müdürü Cemallettin Çakır ve öğretme Sibel Bozdoğan, İlyas Kolak ve Nuriye Analan'a teşekkür belgesi verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar