26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4855
EURO34.9228
ALTIN2449.9

OGC’den OGC’ye fıstık maketi…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC’den OGC’ye fıstık maketi…
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC), Osmancık Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’nin açılış töreninde Osmaniye yerfıstığı maketi hediye etti.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC), Osmancık Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’nin açılış töreninde Osmaniye yerfıstığı maketi hediye etti.

Çorum ili Osmancık ilçesinde Gazeteciler Cemiyeti hizmet binası Cumhuriyet  Mahallesi Atatürk Caddesi’nde düzenlenen bir törenle açıldı.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti (OCG)’nin kurucu başkanı Bilal Çevrim açılışta yaptığı konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek cemiyetin Osmancık’a hayırlı olmasını diledi.



Osmancık Gazeteciler Cemiyeti’nin açılış törenine; Çorum Vali Yardımcısı ve Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman, Belediye Başkan Vekili Kadir Delibaş, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı  ve Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği Başkanı Mustafa Bardak, Çorum İHA Bölge Müdürü Bülent Özkaleli Çorum Tapu İl Müdürü Mehmet Oymak TV19 Genel Yayın Yönetmeni Bekir Kılıç, Başpınar Eski Belediye Başkanı Bekir Dağ, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Aslan, Kanal 101 Genel Yayın Yönetmeni Güngör Atak, Narlı Eski Belediye Başkanı Necati Kökcü, Nüfus Müdürü Adnan Kumtemur, Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mürsel Gökyar, Yedaş İşletme Şefi Mehmet Mucur, Osmancık Belediyesi Kültür Müdürü Mustafa Işık  ve medya mensupları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Çorum Vali Yardımcısı ve Osmancık Kaymakam vekili Fikret Zaman; “Osmancık basınının birlik ve beraberlik adına bir çatı altında toplanmasını tebrik ediyorum ve Basın Camiasına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.



Osmancık’ta uzun yıllar gazetecilik sektöründe hizmet veren merhum Orhan Güçlü adına Kadir Dilibaş’a ve Derneğin onursal başkanı Yazar Salim Savcı’ya plaket verildi.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Yardımcısı Mustafa Bardak ise; Osmaniye’nin yerfıstığı maketi ile kavrulmuş ve draje yerfıstığını Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim’e hediye etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, Cemiyet Başkanı Bilal Çevrim katılımcılara teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar