27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Neşeli çalışma arkadaşları ile vedalaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Neşeli çalışma arkadaşları ile vedalaştı
Abone ol
Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, kurumdaki mesai arkadaşları ile vedalaştıktan sonra yeni görev yeri Yozgat’a gitti.
Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, kurumdaki mesai arkadaşları ile vedalaştıktan sonra yeni görev yeri Yozgat’a gitti.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 2013/639 karar sayısı ile 17.09.2013 tarihinde Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanarak  görevini sürdüren Abdullah Neşeli, Yozgat İl Müdürlüğü görevine atandı.



Neşeli kurumdaki mesai arkadaşları ile vedalaşırken, bir de mesaj yayınladı.

Kentten ayrılmadan önce Abdullah Neşeli yayınladığı veda mesajında şu görüşlere yer verdi: “Sosyal devlet olmanın fonksiyonel etkisini toplumumuza yansıtma görev ve sorumluluğunu vazife bilen kuruluşlarımızda Osmaniye ilindeki değerli çalışma arkadaşlarım.

Osmaniye İlimiz içinde bize yansıyan taleplerin  aksamadan yerine getirilmesi için ruhunu işine katarak çalışan  arkadaşımla 2,5 yıldır yürek topluluğu anlayışıyla bütün kuruluşlarımızda yaşlı, genç, engelli, çocuk, şehit yakınları, gaziler ve  kadın hizmetlerimizi en güzel üslup ile yapmaya çalıştık. Çalışma arkadaşlarıma hoş bir seda bırakabilmiş isem dünyanın en bahtiyar insanı olmanın hazzını yaşarım.

Tüm çalışmalarımda hasbiliği, empatiyi, sevgiyi, saygıyı ve özetle yürek birliğini önemsemeye gayret ettim. Türkiye’nin şirin ilimiz Osmaniye ailesinin ekibine ”yürek topluluğuna” selam ve saygılarımı bildirir 7/24 çalışmalarımızda fedakârlık göstererek bu ekibe tahammül ve sabırla cesaret veren ailelerini ve çocuklarını, sabırlarından dolayı tebrik eder, esenlikler dilerim.”

Daha önce Yozgat Memur-Sen Şube Başkanlığı görevini yürüten ve bir süredir de Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü yapan Abdullah Neşeli, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanan Neşeli’nin kente yabancı olmamasının önemli avantaj olduğu bildiriliyor.

Abdullah Neşeli Yozgat’a giderek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini, bir süredir bu görevi yürüten İbrahim Yücel’den teslim aldığı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar