19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3387
EURO35.137
ALTIN2241.6

Nazlı Çelik’e En İyi Kadın Spiker Ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazlı Çelik’e En İyi Kadın Spiker Ödülü
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) tarafından 2017 Basın Ödülleri kapsamında Star Haber Spikeri Nazlı Çelik’e “En İyi Kadın Spiker Ödülü” verildi.

OsmaniyeGazeteciler Cemiyeti (OGC) tarafından 2017 Basın Ödülleri kapsamında Star Haber SpikeriNazlı Çelik’e “En İyi Kadın Spiker Ödülü” verildi.

OGC Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde konuşan OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Sayın Nazlı Çelik’i memleketinde ve cemiyetimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisi ülkemizin yaygın ve görsel medya alanında başarılı çalışmalarda bulunmuştur. Star Haber Spikeri olarak da bizlerin takdirini toplamış ve 2017 Basın Ödülleri kapsamında En İyi Kadın Spiker Ödülü’ne layık görülmüştür. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.



Kendisine böyle anlamlı bir ödülün layık görülmesinden ziyadesi ile mutlu olduğunu ifade eden başarılı Spiker Nazlı Çelik, “Öncelikle baba memleketim Osmaniye’de böyle güzide meslektaşlarımla bir arada olmaktan memnuniyetimi belirtmek isterim. Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nden böyle anlamlı bir ödül almaktan da gururluyum. Çok teşekkür ederim. Yerel basın bizler için  de çok önemli. Çünkü bizler yaygın medya olarak yerel basından çok büyük destek görüyoruz. Dolayısıyla yerel basın mutlaka desteklenmeli. Diğer yandan Osmaniye en çok şehit veren bir ilimiz olarak Şehitler Diyarı olarak anılıyor. Bu konuda da bir ünvanı hak ettiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Toplantının devamında OGC Başkanı İsrafil Avcı Çelik’e Osmaniye ile ilgili bilgiler verdi ve En İyi Kadın Spiker Ödülü’nü takdim etti ve Osmaniye’ye özgü çeşitli hediyeler verdi.



OGC’deki törenin ardından Nazlı Çelik ve OGC Başkanı İsrafil Avcı, Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaret etti ve ardından da Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi’ni gezdi. Bu arada Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği’nin (OŞYAD) Şor Odası’ndaki etkinliğine de katılan Çelik, Osmaniyeli Şair ve Yazarlar ile de tanışma imkanı buldu.



NAZLI ÇELİK KİMDİR?

Nazlı Çelik 1977 İstanbul doğumludur. Doğuş Holding'in yöneticilerinden Yücel ve Semra Çelik'in kızıdır.  İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da, lise eğitimini ise İsviçre'de bir yatılı okulda tamamladı. ABD'nin Boston şehrinde Emerson College'da hem televizyon hem psikoloji alanında eğitim gördü. 1999 yılında Türkiye'ye döndü. NTV Haber'de polis adliye muhabirliği yaptı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Haber'i sunuyor. 2008 yılında Uğur Dündar Star Haber'i sunduğu kısa zamanlarda muhabirlik yapmıştır. Ardından Murat Çelik Star TV'den ayrıldıktan sonra muhabirliği bıraktı ve Hafta Sonu Haberleri sundu. 2011 yılında Uğur Dündar Star Haber'i bıraktıktan sonra hafta içi haberciliğine geri döndü.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar