27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Milli Eğitim personelinden ahde vefa örneği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Eğitim personelinden ahde vefa örneği
Abone ol
OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan bir gurup personel, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Fahri Çalık ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Mahmut Gök için veda yemeği düzenledi.
OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan bir gurup personel, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Fahri Çalık ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Mahmut Gök için veda yemeği düzenledi.


Buluş yemekçilik salonunda gerçekleştirilen, programda duygusal anlar yaşanırken, Fahri Çalık ve Mahmut Gök, ahde vefa örneği sergileyen çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.


Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekli program davul zurna eşliğinde oyunlar oynanıp halayların çekilmesiyle devam etti. Milli Eğitim çalışanları, her iki şube müdürüne de uzun yıllar birlikte çalışmanın anısına birer kol saati hediye ettiler.


Memurunun şefinin arkasında her zaman dik duran bir idareci olduğunu söyleyen Mahmut Gök veda konuşmasında, “Beraber çalıştığım arkadaşlarda ahde vefa vardır diye bunu her yerde her zaman söylemiştim. Bunun da bu şekilde olduğunu buraya gelmekle ispat ettiniz, ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum. Ben Osmaniye’de 6 Mart 1997’de göreve başladım. O günden bu güne kadar beraber çalışmamızdan 17 yıl geçti. Bunun bir yılı kesintiye uğradı ve diğer 16 yıl hep beraber olduk. Göreve başladığım günden bu güne kadar beraber çalıştığımız iyi günümüz, kötü günümüz olmuştur, beraber yürüttüğümüz tüm çalışmalarda ben sizlerden son derece memnun kaldım. Birebir görüşmelerimizde veyahut ta kendime bağlı arkadaşlarımızla görüşmelerimi yaparak gerekli uyarılarım olmuştur. Ben sizleri, sizlerde beni çok iyi tanıyorsunuz. İnsan ömrü içerisinde unutamadığı birkaç anı vardır. Bugün buradan ayrılmış olmamıza rağmen bizleri unutmayıp bir araya getirdiğiniz bu günün anısını hiç unutmayacağım. Ben memurun şefimin arkasında dik duran bir idareciydim. Sizleri tebrik ediyorum, hakkımı helal ediyor helal olsun diyor hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.


Osmaniye’deki birlikteliği hiçbir yerde bulamadığını belirten Fahri Çalık ise “Birçok ilde görev yaptım ama buradaki birlikteliğin yüzde birini bile bulamazlar orada, yoktur. Allah bu birlikteliğinizi bozmasın. 64 yaşındayım birçok yer dolaştım ama buradaki ortamı, birlikteliği hiçbir yerde görmedim. Sizlerle beraber olmak çok güzeldi. Telefonum her zaman açıktır ve istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Tatlı, güzel günlerde her zaman birlikte olalım, hepinize teşekkür ediyorum, buraya katılan sizleri hiç unutmayacağım.” dedi.
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar