26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5397
EURO34.9535
ALTIN2454.6

Milletvekili Durmuşoğlu’ndan AGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Durmuşoğlu’ndan AGC’ye ziyaret
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Aktif Gazeteciler Cemiyet’ni (AGC) ziyaret etti.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Aktif Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, Durmuşoğlu ve ekibine teşekkür ederek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Cihangir,“ Türk tarihi açısından15 Temmuz karanlıkla başlayan ama aydınlıkla sonuçlanan bir gecedir.” dedi.

Cihangir, “15 Temmuzda yaşanan darbe girişimi bir iç savaşın provasıydı ama millet oyunu bozdu. Milletimiz silahla, sopayla değil bedenleriyle tankların önüne geçerek demokrasiye sahip çıktı. 15 Temmuz aynı zamanda bir Çanakkale Destanıdır. Türk milleti bu eli kanlı örgütün elebaşları için idam istiyor. Bir kez daha demokrasiye sahip çıkan tüm siyasi partileri ve milletimizi kutluyor şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin kendileri için memnuniyet verici olduğunu ifade eden Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise önemli açıklamalarda bulundu.

Durmuşoğlu, “15 Temmuz Türk tarihine kara bir leke olarak geçti. Türkiye’de darbe yaparak demokrasiyi askıya almak isteyenlerin arka planlarını iyi analiz etmemiz gerekir. Bu hainler milli iradenin tecelli ettiği TBMM ‘ne bomba attılar. Böyle bir ihanet Kurtuluş Savaşında bile yaşanmadı. Maalesef Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisine sızmış bir grup tarafından yapılamaya çalışılan bu girişimde milletin vergileriyle alınan silahlar millete doğrultulmuştur.” dedi



TSK’nın bu terör örgütü ile bağdaştırılması doğru değil diyen Durmuşoğlu, Türk Dil Kurumunun bu ihanet şebekesine yeni bir tanım yapması gerektiğini söyledi.

Durmuşoğlu, “Hem ülke genelinde hem de Osmaniye’de demokrasiye sahip çıkan tüm siyasi partilere, temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve özellikle milletimize teşekkür ediyorum. Milletimiz meydanları boş bırakmıyor. Çünkü Mısır’da yaşananları biliyoruz. Fetö ihanet şebekesi ucu kime dayanırsa dayansın bedelini ödeyecekler. Bir insan milletine ve bayrağına karşıysa bedelini ödemeye razı olmalıdır.” şeklinde konuştu.

“Milletimizin mesajını iyi okumamız lazım” diyen Durmuşoğlu, İdam konusunu meclise taşıyacaklarını vurgulayarak “Biz bugünleri önce Allah’a sonrada 81 vilayette yaşayan 79 milyona borçluyuz. 15 Temmuzun herkes açısında bir hikâyesi var. Bizde o gece TBMM’de ölümü göze ala ala yerimizi aldık.” ifadelerini kullandı.

OHAL kararının milletin huzuru için alınan bir karar olduğunu belirten Durmuşoğlu, “Devletimizin işleyişini hızlandırmak adına OHAL kararı alınmıştır. İnşallah 3 ay içerisinde her şey yerine oturur ve bu karar ortadan kalkar. OHAL kararının alınmasına neden olan 15 Temmuz darbe girişimini bize demokrasi dersi vermeye çalılan AB nin hiç sesi çıkmıyor. Avrupada demokratik hakkını kullanmaya çalışan vatandaşlarımıza izin vermediler. Bununla da yetinmediler Sayın Cumhurbaşkanımızın telekonferans görüşmesini bile kabul etmediler. Avrupa demokrasi konusunda sınıfta kalmıştır.” dedi.

Osmaniye için yatırımların devam edeceğini müjdeleyen Durmuşoğlu, “Türkiye gelişiyor, büyüyor Osmaniye’de bu gelişmelerden nasibini alıyor. Hem Türkiye’de hem Osmaniye’de yatırımlarımız hız kesmeden devam edecektir. Milletimiz bundan emin olsun.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar