26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.451
EURO34.7779
ALTIN2443.7

MHP Lideri Devlet Bahçeli 4 Haziran'da Osmaniye'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Lideri Devlet Bahçeli 4 Haziran'da Osmaniye'de
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 4 Haziran 2015 Perşembe günü saat 13.00'da Devlet Bahçeli Bulvarı 2'nci etapta yapılacak olan mitingde Osmaniyelilere seslenecek.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 4 Haziran 2015 Perşembe günü saat 13.00'da Devlet Bahçeli Bulvarı 2'nci etapta yapılacak olan mitingde Osmaniyelilere seslenecek.

Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenecek olan Osmaniye Mitingi ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Fahri Kuyulu, "Milliyetçi Hareket Partisi iktidarının şafağı olacağına inandığımız Mitingimize bütün hemşerilerimizi davet ediyoruz." dedi.



Konuyla ilgili bilgi verilmek üzere "Seçmen İletişim Merkezi"nde Milletvekili Adayları Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Mehmet Vural ve partililerinin katılımıyla basın mensuplarıyla bir araya gelindi.



Milletvekilliği Genel Seçimlerinin hayırlı sonuçlarla neticelenmesini dileyen İl Başkanı Fahri Kuyulu, "Bu dileğimin samimi ve içten yaptığımı belirtmek istiyorum.Bütün seçimlerin özel önemleri vardır.Milliyetçi Hareket Partisinin mensupları olarak 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimin; Ülkemizin üniteryapısı,demokrasimiz ve milli değerlerimiz açısından çok önemli olduğuna inanıyoruz.



Çözüm süreci denilen çözülme süreci üniter yapımızı tehdit etmektedir.Anayasanın verdiği görev ve sorumlulukları aşarak,milletten toplanan vergilerden oluşan bütçesini seçim zamanında miting meydanlarında harcayan başka bir Cumhurbaşkanı yoktur.Başkanlık sistemi adına başlatılan çalışmalar demokrasimiz adına bizleri endişelendirmektedir. Bağımsızlığımızın sembolü olan al bayrağımız için yazılan şiire tahammül edemeyerek ders kitaplarından çıkarttılar.

Türklükle ilgili değerlerimize karşı adeta savaş halindeler.Kutsal kitabımızdaki ayetlerle alay ettiler.Yalakalık yapmak adına fani bir insana Allah’ın sıfatlarını yükleyerek şirk ehli oldular.Yolsuzluk diye tanımlanan hırsızlıkların  kul hakkı olmadığını dolayısıyla haram olmayacağını fetvalaştırdılar." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin millete hizmet etmek için yetkin ve inançlı kadroları ile iktidara talip olduğunu belirten Kuyulu, "7 Haziran seçimleri bunalan,daralan milletimiz için tarihi birfırsattır.Milletimizin bu fırsatı en iyi şekilde kullanacağına inanmaktayız.  Seçim çalışmalarımız kapsamında 4 Haziran Perşembe günü Miting düzenleyeceğiz. Devlet Bahçeli Bulvarı 2.Etapta saat 13.00 de düzenleyeceğimiz Mitingimizde  Liderimiz Devlet Bahçeli hemşehrileri ile buluşacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi iktidarının şafağı olacağına inandığımız Mitingimize bütün hemşehrilerimizi davet ediyoruz.Yolsuzluklara,hukuksuzluklara karşı temiz siyaset dürüst yönetim için Bizimle Yürü Osmaniye." şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar