26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5858
EURO35.0018
ALTIN2457.2

MHP İl Başkanı Kuyulu’dan Bayram Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP İl Başkanı Kuyulu’dan Bayram Mesajı
Abone ol
Osmaniye MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Osmaniye MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MHP İl Başkanı Kuyulu; Aziz Osmaniyeliler, Değerli ülküdaşlarım başlığı ile yayınladığı mesajında;

 “Bayramlar, giderek yitirdiğimiz sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, kulluk bilincimizin canlanmasına vesile olan müstesna zaman dilimleridir.

Aynı zamanda bayramlar, gündelik hayatın yoğun koşuşturması içinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının bir nebze olsun durup düşünmesine, kısır çekişmelerden, anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşarak çevresindekileri fark etmesine, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine imkân sağlayan özel günlerdir.

Daha çok sevgi ve karşılıklı saygıyla bir arada yaşamanın, birlikte geleceğe yürümenin muazzam cazibesi çerçevesinde bu zamana kadar hep beraber kutladığımız bayramları, ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden yine bir bütün olarak bundan sonra da kutlayacağımızı biliyor ve buna sonuna kadar inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle doğudan batıya, kuzeyden güneye, vatanımızın her yöresindeki aziz vatandaşlarımızın,SİZ DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİN Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum.

Bayramın Türk-İslam alemine huzur, saadet ve güzellikler getirmesini diliyor, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için yeni bir doğruluşa vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum.Hayırlı bayramlar dileğimle.”dedi.

MHP’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
MHP Osmaniye il teşkilatı Bayramlaşma programı da belli oldu. Bayramın birinci günü saat:11.00’de İl binasında, saat: 14.00’te Kadirli ilçe binasında, saat:15.30’da Sumbas ilçe binasında, saat:17.00’de Toprakkale ilçe binasında bayramlaşma programı gerçekleşecek.

Bayramın ikinci günü ise; saat:10.00’da Düziçi ilçe binasında, saat:11.30’da Bahçe ilçe binasında, saat:13.30’da Hasanbeyli ilçe binasında bayramlaşma programı yapılacak.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar