26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4596
EURO34.7622
ALTIN2442.9

MHP Heyeti Aktif Gazetecileri Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Heyeti Aktif Gazetecileri Ziyaret Etti
Abone ol
Osmaniye Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Fahri Kuyulu ve Milletvekili Ruhi Ersoy ile parti yöneticileri Aktif Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti.
Osmaniye Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Fahri Kuyulu ve Milletvekili Ruhi Ersoy ile parti yöneticileri Aktif Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti.

AGC Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, terör konusunda siyasi partilerin ortak tavırla hareket etmesini arzuladıklarını belirtti.

Cihangir, şunları kaydetti:

“AK Parti, MHP ve CHP’nin terörle mücadele konusunda ortak tavırla hareket etmesini bekliyoruz. İnşallah ülkemiz bundan önce olduğu gibi bundan sonraki her türlü badireleri de atlatacaktır. Ülkemizin bir numaralı gündemi terör olmuştur. Yapılan operasyonlarda çok sayıda teröristin öldürüldüğü bilgisi geliyor. Genel Kurmayın bu konudaki açıklamalarını kabul etmek zorundayız. Hükümetin biran önce kurulmasını bekliyoruz. Hükümet kurulacaksa biran önce kurulmalı, seçime gidilecekse de gidilmelidir. Hükümet boşluğundan kaynaklı birçok sorunlar var. Bunların aşılması için siyasilerin gerekli hassasiyeti göstermesini arzuluyoruz.”  

MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, son günlerdeki terör olaylarını kınayarak şehitlere başsağlığı diledi.

Seçim sonrası sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini aktaran Kuyulu, ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Terör saldırılarından endişe duyulduğunu belirten Kuyulu, “Bizler yıllar önce terör hakkında ne söylüyorsak şimdi de aynısını söylüyoruz. Dağdaki teröristlerle pazarlık yapmak onları sadece şımartır. Bu tür mücadeleler her zaman olmuştur. Gönlümüz bu terörün bitmesinden yanadır. Genel Başkanımız seçim sonrasında paylaştığı sözleri geçtiğimiz günde söyledi. Teröristlerin sırtını sıvazlayanların sözlerini hazmademediğini görmekteyiz. Bizler eksiklerin giderilmesi noktasında her şeyi yapacağımızı belirtmiş bir partiyiz. Milli iradenin tecellisine herkesin saygı göstermesinin ülke geleceği açısından önemli olduğunu düşünüyorum” şekline konuştu.

MHP Milletvekili Ruhi Ersoy ise terör saldırılarını kınayarak, şehitlere başsağlığı diledi.

Türkiye’nin huzurunun her şeyin önünde olduğunu, bu yoksa ferdi mutlulukların bir anlam taşımadığını aktardı.


Kentte uyuşturucu ile mücadele konusunda etkin mücadele yapılmasının şart olduğunu aktaran Ersoy, bu anlamda hep birlikte mücadele etmenin gerekli olduğuna dikkat çekti.

Emniyetin uyuşturucu ile mücadelesinin tek başına yeterli olmayacağını vurgulayan Ersoy, “Gençlerimizi geleceğe hazırlamak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için ailelerimiz başta olmak üzere resmi kurum ve kuruluşlarımızın da katkı sunması gerekiyor. Uyuşturucu ile mücadelede konusunda bizler aktif bir çalışma başlatmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarete, MHP Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi ve parti yöneticileri de katıldı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar