27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Meslektaşımız Demirbaş, kalbine yenildi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meslektaşımız Demirbaş, kalbine yenildi!
Abone ol
Osmaniye’de uzun yıllar gazetecilik yaparak yaşamını sürdüren ve gazetecilik mesleğinden emekli olan Mustafa Demirbaş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Osmaniye’de uzun yıllar gazetecilik yaparak yaşamını sürdüren ve gazetecilik mesleğinden emekli olan Mustafa Demirbaş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Osmaniye’de 12 Ocak 1961 tarihinde dünyaya gelen Mustafa Demirbaş, “Osmaniye Sabır” ismi ile haftalık gazetenin sahibi ve Yazı İşleri Müdürü olarak bir süre gazetesini okurları ile buluşturdu.

Osmaniye’deki gazetesini Düziçi ilçesine taşıyarak “Sabır gazetesi olarak” yayınına devam etti.

Aynı zamanda Anadolu Ajansı Düziçi ilçe Muhabirliği  görevini de yürüterek çok sayıda haberleri yaygın medya da yer aldı.

Düziçi ilçesindeki “Sabır gazetesi ile matbaasını” satarak Osmaniye kent merkezine yerleşen Mustafa Demirbaş, “Osmaniye’de Hayat” adı ile haftalık gazete yayınlamaya başladı.

Gazetecilik mesleğinden emekli olmasına rağmen gazeteciliği bırakmayan Demirbaş bur süre haftalık gazetesini Adana ilinde renkli olarak bastırarak kente hizmet etmeye çalıştı.

2018 yılında gazetecilik mesleğinden emekliye ayrılan  Mustafa Demirbaş, Osmaniye’deki gazetesini kapatarak 2019 yılının ilk aylarında Aydın iline yerleşmeye karar veren emekli gazeteci Mustafa Demirbaş’ın burada emekli maaşı ile geçinemediği için bir süre farklı işlerde çalıştığını, daha sonrasında ise Çanakkale’de farklı bir iye çalışmak üzere gittiğini öğreniyoruz.

Çanakkale’de geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan ve yaklaşık bir ay tedavi altında bulunan emekli gazeteci Mustafa Demirbaş’ın buradan da (Balıkesir’deki) başka bir hastaneye sevkedildiği ve burada yaşamını yitirdiğini öğrendik.

Cenazesi Osmaniye’ye getirilen emekli gazeteci Mustafa Demirbaş, asri mezarlıkta sevenleri ile meslektaşlarının katıldığı bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar