19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3471
EURO35.1366
ALTIN2237.9

Kara, Kadroya geçen personelle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kara, Kadroya geçen personelle buluştu
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kamu kurumlarında hizmet veren taşeron işçiler için çıkarılan yasa ile kadroya geçişi sağlanan tüm belediye personeliyle bir araya geldi.

OsmaniyeBelediye BaşkanıKadir Kara, kamu kurumlarında hizmet veren taşeron işçiler için çıkarılan yasa ile kadroya geçişi sağlanan tüm belediye personeliyle bir araya geldi.

İlk olarak Kademe Amirliklerinde göreve başlayan personellerle toplantı yapan Başkan Kara, daha sonra Mezarlıklar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü asfalt şantiyesinde kadroya geçen çalışanlarıyla görüşüp görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.



Bu ailenin reisi olarak sizlerin her zaman yanınızdayım diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Sizlerin çalışma ve sosyal hayatınızı daha da iyileştireceğine inandığımız ve hükümetimiz tarafından çıkartılan taşeron yasa düzenlemesiyle ilgili olarak belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde kadroya geçişiniz gerçekleşmiştir.

Yıllardır belediyenin değişik birimlerinde görev yapıyorsunuz ve bundan sonra da inşallah bu görevinizi sürdürmeye devam edeceksiniz. Statünüz ve konumunuz değişecek. Taşeron yasasının sizlere vermiş olduğu hak ve yetkiler çerçevesinde çalışmalarınız veya bizim idare olarak yapacağımız düzenlemeler çerçevesi içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Belediye bir aile ortamı ve biz bir aileyiz.

Kadroya geçişiniz Cenab-ı Mevla’nın sizlere bahşettiği bir kısmet. Biz idareciler birer vesileyiz.



Benim sizlerden isteğim bugüne kadar nasıl özveri ve fedakârca çalıştıysanız bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmanıza devam etmenizi rica ediyorum.

Taşerondan kadroya geçişinizin sizler, aileleriniz ve Osmaniye Belediyemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar