11 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.2841
EURO35.0051
ALTIN2444.4

Kantaron Yağı ve Sabunu "Şifara" Markasıyla Tescillendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kantaron Yağı ve Sabunu "Şifara" Markasıyla Tescillendi
Abone ol
Osmaniye'de, Kantaroncu Ömer Şifalı Bitkiler ve Baharat İşletmesi’nin Sahibi Ömer Toplu, kendi imalatları olan Kantaron Yağı ve Kantaron Sabunu'nun "Şifara" ismiyle marka tescilinin alındığını söyledi.
Osmaniye'de, Kantaroncu Ömer Şifalı Bitkiler ve Baharat İşletmesi’nin Sahibi Ömer Toplu, kendi imalatları olan Kantaron Yağı ve Kantaron Sabunu'nun "Şifara" ismiyle marka tescilinin alındığını söyledi.

Üç yıl önce Türk Patent Enstitüsü’ne Kantaron Yağı ve Kantaron Sabunu için marka tescil başvurusunda bulunduğunu kaydeden Toplu, “Allah’a hamdolsun gerekli yükümlülükleri yerine getirerek müracaatımı yapmıştım. Üç sene sonrasında Kantaron Yağı’na ve Kantaron Sabunu’na ‘Şifara’ ismiyle Marka Tescil Belgesi verildi. Hatay’ın nasıl ki Defne Sabunu varsa artık Osmaniye’nin de Kantaron Yağı ve Kantaron Sabunu var” dedi.

Kantaron Yağı ve Sabunu’nun etkileri hakkında da bilgiler veren Ömer Toplu, Kantaron Yağı’nın bel fıtığından romatizmaya, kireçlenmeden menüsküse kadar birçok rahatsızlığın tedavisinde çok rahat kullanıldığını söyledi. Yeni Çarşı karşısında Saat Kulesi yanındaki dükkanında çalışmalarını sürdüren Kantaroncu Ömer Toplu, insanlara yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu, işini severek yaptığını belirterek, “İşletmemizde her çeşit şifalı bitkilerin yanı sıra baharat çeşitlerimizle, mevsimlik sebze tohumları, süs bitkileri ve çiçeklerle Osmaniyelilerin hizmetinde bulunuyorum. Özellikle kendi imalatımız olan Kantaron Yağı müşterilerimizin özellikle merak ettiği ve alarak kullandığı ürünlerimizden.

Kantaron yağı antiseptik özelliğinden dolayı kanamaları durdurucu yara ve yanık iyileştirici, iltihap önleyici bir mucizevi yağ. Bunların dışında daha birçok şifa özelliğini bünyesinde barındırıyor. Hem haricen, hem de içilerek hastalıkların tedavisinde kullanılıyor. Hücre yenileyici niteliği sebebiyle, özellikle yara ve yanıklarda oldukça etkili. Kantaron yağı hem kantaron bitkisinin, hem de zeytinyağının şifasını bünyesinde barındırıyor. Eski çağlardan beri kullanılan kantaron yağının, mikrop öldürücü ve damar büzücü etkisi modern araştırmalarla da kanıtlanmış durumdadır. Evlerde kantaron yağının bulunmasını öneriyorum. Ona en beklenmedik anda ihtiyaç duyabilirsiniz. Zaten kantaron yağını kullanıp etkisini gördüğünüzde, ondan vazgeçemeyecek, çevrenizdeki insanlara da tavsiye edeceksiniz” diye konuştu. 

Kantaron’un sabun ve çayını da üreten Kantaroncu Ömer, Kantaron Sabunu’nun özellikle başta kepeklenme ve kızarıklık olmak üzere ciltte oluşan kaşıntılara bire bir iyi geldiğini belirterek, “Kantaron Çayı da içildiğinde ferahlatıcı etkisinin yanı sıra mide yanmalarına, hazımsızlığa ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı oluyor. Ürünlerimizden temin etmek isteyen müşterilerimiz Saat Kulesi yanındaki dükkanımıza gelebilirler veya 0506 592 30 96 telefondan bilgi alabilirler. Bu arada bütün müşterilerimize ve insanlarımıza yeni yılın sağlık, huzur ve başarı getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar