26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5661
EURO34.9976
ALTIN2451.0

İŞKUR AR-GE-Proje ekibi çalışma ziyaretlerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞKUR AR-GE-Proje ekibi çalışma ziyaretlerinde
Abone ol
Osmaniye'de, işsizliği önlemek,  il genelindeki  istihdam sorunlarına çözüm bulabilmek amacıyla İŞKUR İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Ar-Ge Proje Ekibi saha çalışmalarına kurum ziyaretleriyle başladı.

Osmaniye'de, işsizliği önlemek,  il genelindeki  istihdam sorunlarına çözüm bulabilmek amacıyla İŞKUR İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Ar-GeProje Ekibi saha çalışmalarına kurum ziyaretleriyle başladı.

İstihdam hayatının aktörleriyle yakın diyalog kurarak işsizliği önlemek için işbirliği yapacak Ar-ge proje ekibi çeşitli kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Projenin başkanlığını yürüten İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyunlu ekibiyle birlikte İlk etapta Engelli Dernekleri Platformu başkanı Haydar Aktürk, Osmaniye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın ve İŞGEM Müdürü Bilge Gaye Yalpa’yı ziyaret etti.

Ziyaretlerde İŞKUR’un, kendi işini kuracak engelli ve eski hükümlülere yönelik sağladığı hibe destekleri anlatıldı.

Hacı Akkoyunlu, İŞKUR’un sağladığıhibe desteklerinin engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıztarafından yeterince tanınmadığınıdile getirerek amaçlarının ilgili kuruluş ve derneklerle işbirliği yaparak hibe desteğinin tanınmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Ziyaretlerde ele alınan diğer bir konu ise Ar-ge proje ekibinin düzenlemeyi planladığı "Osmaniye İlindeki İstihdamın Önündeki Engeller ve Çözüm Önerileri" konulu çalıştay oldu.

Ziyaret edilen işyerleri ve derneklerle çalıştayın altyapısı üzerine  fikir alışverişinde bulunuldu.

Son olarak, İl Müdürü Ahmet Altunkaynak ve Ar-ge Proje Ekibi, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy’u ziyaret ederek Osmaniye istihdamına katkı sunacak  proje çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar