26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4447
EURO34.7287
ALTIN2441.3

İşi başında öğrenip istihdam edilecekler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşi başında öğrenip istihdam edilecekler
Abone ol
Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü tarafından, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında, işbaşı eğitim programı kapsamında 130 kişiyi işe yerleştirdi.

OsmaniyeÇalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü tarafından, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında, işbaşı eğitim programı kapsamında 130 kişiyi işe yerleştirdi.

Faaliyet alanı iplik üretimi olan firmada katılımcılar, fitil makineci  mesleğinde  6 ay boyunca işi işbaşında öğrenip, program sonunda tamamına yakını istihdam edilecek.

Osmaniye İŞKUR, 2018 yılı hedeflerini büyüterek vatandaşa daha etkin hizmet sunabilmek, daha fazla insana iş imkanı sağlayabilmek için kolları sıvadı.

Bu kapsamda yılın ilk ayında istihdam hizmetlerine hızlı başlayarak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Beyteks Tekstil firmasında işbaşı eğitim programıyla 130 kişiyi işe yerleştirdi. 30 Haziran 2018 tarihinde sona erecek programı tamamlayan katılımcıların tamamına yakını istihdam edilecek.

İŞKUR yetkilileri firmayı ziyaret ederek program hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

İşveren Abdullah İlbeyli’nin hazır bulunduğu ziyarete Osmaniye İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyun ile  İş ve Meslek Danışmanı Mustafa Yılmaz katıldı.

İŞKUR, programa devam eden katılımcılara katıldıkları her gün için  61,65 TL öderken aynı zamanda iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası primlerini karşılayacak.

Osmaniye İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, "Temel hedefi istihdam olan bir kurum olarak  işsiz vatandaşlarımızı  ülkemizin ve Osmaniye’nin imkanları ölçüsünde işe yerleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız daha fazla insana ulaşarak evlerine mutlu bir şekilde gitmelerini sağlamak" dedi.

2017 yılında istihdam alanında  yüzlerini  güldüren sonuçlar aldıklarını söyleyen Altunkaynak 2018 yılına daha büyük hedefler belirleyerek girdiklerini ve bu hedeflere ulaşabilmek için daha hızlı tempoda çalıştıklarını dile getirdi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar