27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

İş Kadınları, CGC’yi ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Kadınları, CGC’yi ziyaret etti
Abone ol

Osmaniye İş Kadınları Derneği ( İŞKAD ) Başkanı Feride Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İŞKAD’ın kadın istihdamına yönelik yaptığı çalışmalarının kamuoyundan takdirle karşılandığını belirten Cihangir, “İş Kadınları Derneğinin ziyareti ve çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Toplum için üretime katkı sağlayan her STK’nın yanındayız. Sivil toplum kuruluşları daha aktif görev alarak Osmaniye’nin gelişmesine katkı sağlamak zorundalar. STK’ların sadece kendi uzmanlık alanlarında değil her alanda toplumun gelişmesinde katkı sağlamak mecburiyetindedir.

İŞKAD’ın son olarak istihdama yönelik “Aşkınızı çiçekler, açlığınızı simitler anlatsın projesi” kamuoyu tarafında da büyük beğeni ve ilgi gördü” şeklinde konuştu.

Osmaniye İŞKAD Başkanı Feride Demir, basın mensuplarının faaliyetlerinin kamuoyunu duyurulmasında verdiği desteklerden memnun olduklarını belirtti. 

Ziyaretin kendileri için önem arz ettiğini ifade eden İŞKAD Başkanı Feride Demir, “Öncelikle 24 Temmuz basın bayramınızı kutluyoruz.

İŞKAD’a bugüne kadar verdiğiniz medya desteği için teşekkür ediyorum. Sivil Toplum Kuruluşları yaşadıkları yerlerin doğal ve kültürel güzelliklerini tanıtmak için fedakarlık etmelidir. Çözüme odaklı işbirlikleri yapmalıdır.

Derneğimizin amaçları arasında bu konu bizler için önem arz etmektedir. Şehrimizde yaşanan sorunları farkındalık çalışmaları yaparak birlikte çözebiliriz.

Özellikle son dönemlerde uyuşturucu batağına düşmüş gençlerimiz için kamu kurum kuruluşları ile STK’lar el ele vermeli ve bu sorunu birlikte çözmeliler” ifadelerini kullandı.

Demir, CGC başkanı Ali Cihangir’e İŞKAD logosunun bulunduğu saat hediye etti. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar