08 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2639
EURO34.7026
ALTIN2402.1

İİBF Dergisi ilk sayısını yayınladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İİBF Dergisi ilk sayısını yayınladı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, fakülte bünyesindeki ve diğer üniversitelerin öğretim üye ve elemanlarının makale çalışmalarının yer aldığı...

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, fakülte bünyesindeki ve diğer üniversitelerin öğretim üye ve elemanlarının makale çalışmalarının yer aldığı “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi”nin ilk sayısını çıkardı.

“Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi” adıyla yılda iki kez Haziran ve Aralık aylarında yayınlanacak olan derginin hakemli, bilimsel bir dergi olduğu ifade edilirken dergide Türkçe ve İngilizce dillerinde iktisadi ve idari bilimler alanlarında ve bu alanlarla ilişkili konuları kapsayan makalelerin yer alacağı ifade edildi.

Derginin editörlüğünü yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Zeynep Türk, “paylaşıldığında artan ve arttıkça değere dönüşen küresel dünyanın en büyük rekabet aracının bilgi olduğunu ifade ederek bilginin yayınlanmasında ve değere dönüşmesinde bilimsel makalelerin yayınlandığı ulusal ve uluslararası hakemli dergilerin önemi tartışmasız çok büyüktür. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi bilginin değere dönüşümüne katkı sağlamak misyonu ile yayın hayatına başladı” dedi.

Derginin Üniversitenin 10. Yılında yayınlanmış olduğundan dolayı haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını da belirten İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Zeynep Türk, “Derginin ilk sayısının yayınlanmasında makaleleri ile katkıda bulunan Öğretim Üye ve Elemanlarına, makalelerin değerlendirilme sürecinde hakemlik yapan öğretim üyelerine, danışma kuruluna ve desteklerinden dolayı da katkıda bulunan Osmaniye organize Sanayi Bölgesi yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Derginin ilk sayısını İİBF Dekanı Prof. Dr. Zeynep Türk, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar