27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

“Her Daim Engellilerin Yanında Olacağım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Her Daim Engellilerin Yanında Olacağım”
Abone ol
Osmaniye İYİ Parti Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Temel, her daim engellilerin yanında olacağını söyledi.

Osmaniye İYİ PartiMilletvekili AdayıDr. Mehmet Temel, her daim engellilerin yanında olacağını söyledi.

Temel, kendilerinin ulusal kanallarda yer bulamadıkları için bir nevi engelli olduklarını belirterek, “Söz veriyorum, her daim sizlerle birlikte olacak, milletvekili seçilirsem de sorunlarınızı meclise taşıyacağım” dedi.

İYİ Parti Osmaniye Milletvekili Adayları Mehmet Temel, Muhammet Kaya ve Vahide Öner, Engelliler Platformu’na bağlı derneklerle iftar programında bir araya geldiler. Karşılıklı soru cevap şeklinde sohbet edilen programda; milletvekili adayları engellilerin sorunlarını dinlediler.

Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Temel, her daim engellilerin yanında olacaklarını belirterek; “Sizlerin sorunlarını dinledik. Sorunlarınıza çözüm olma noktasında elimizi taşın altına koyacağımızdan kuşkunuz olmasın. Her birimiz engelli adayıyız. Bizler bugün sağlıklıyız, ancak yarın engelli olmayacağımızın hiçbir garantisi yok. O yüzden sizlerin sorunlarını meclise taşımaya söz veriyorum” diye konuştu.

İyi Parti olarak ulusal kanallarda yer bulamadıkları için engelli sayıldıklarını belirten Temel, “Aslında biz engelli değiliz, şehir engelli. Bizim parti olarak çıkış sebebimiz; her şeyin kirlendiği bir dönemde ülkemizi yeniden mutlu ve iyi günlere taşımaktır” dedi. Dr. Temel, önemli olanın idealist başlamak değil, idealleri yakalayana kadar mücadele etmek olduğunu sözlerine ekledi.

7 Ocak Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Muttalip Altun ise engelliler olarak spor kulüpleri için sadece araç temini konusunda destek aldıklarını belirterek; "Ancak örneğin bizim basketbol sandalyelerimiz pahalı olduğu için temin etme de zorlanıyoruz. Bu konuda destek bekliyoruz” diye konuştu.

Programa katılan Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk, Osmaniye’den Ankara’ya giden vekillerin farklı olmasını ve engellilerin yanında olmasını beklediklerini kaydetti.

Kendilerini anlayacak vekillere ihtiyaçları olduğunu aktaran Aktürk, “Bizi anlayacak vekillere ihtiyacımız var. Ulaşılabilir vekillere ihtiyacımız var. 12 yıl önceki sorunlar aynen devam ediyor. Kanunlar var ama uygulayan yok. Sorunlarımız çok. Rapor sıkıntımız var. Bizim sorunlarımız Türkiye'de her engel grubunda var.

Osmaniye’de kaldırım sorunları başta olmak üzere, birçok sorun var. Sizden beklentimiz lütfen bu akşamı unutmayın. Bu samimiyeti mecliste de görmek istiyoruz” diye konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar