26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5671
EURO34.9803
ALTIN2447.0

Hayvan Barınağı Özel Misafirlerini Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayvan Barınağı Özel Misafirlerini Ağırladı
Abone ol
Osmaniye Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü projeler ile bölgeye örnek olmaya devam ediyor.

OsmaniyeBelediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü projeler ile bölgeye örnek olmaya devam ediyor.

Osmaniye Belediyesi tarafından başlatılan ‘Küçük Veteriner Hekimler’ projesi kapsamında Mithatpaşa İlkokulu özel eğitim sınıfları öğrencileri Okul Müdürü İhsan Sarı ve Rehber Öğretmenleri gözetiminde Hayvan Barınağıziyaret etti.

Öğrenciler Küçük Veteriner Hekim projesi kapsamında Osmaniye Belediyesi tarafından hazırlatılan veteriner önlüklerini giyerek stetoskop ile hayvanları muayene ederek kalp ritimlerini dinlediler.

Çocukların hayvanlara dokunup severken ve onların kalp atışlarını dinlerken duydukları heyecan ve mutluluğun yüzlerine yansıdığı kaydedildi.



Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ziyarete iştirak ederek tüm çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Kara, çocuklara barınak ve belediyenin yaptığı iş ve işlemler ile ilgili bilgiler verdi.

Geleceğimizin teminatı bütün çocuklar özeldir diyen Belediye BaşkanıKadir Kara; “Mithatpaşa İlkokulu özel eğitim sınıflarında eğitim gören çocuklarımızı barınağımızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceği. ‘Küçük Veteriner Hekim’ projesi kapsamında hayvan barınağına geziler düzenleyerek çocuklarımızın katılımını sağlayan projemize destek veren tüm öğretmenlerimize ve değerli ailelerine teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.      

Öğrencilere Hayvan Barınağı ziyaretleri düzenlemeye devam edeceklerini belirten Mithatpaşa İlkokulu Müdürü İhsan Sarı; “Özel sınıflarımızda eğitim gören öğrencilerimizle Osmaniye Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret ettik. Onlar için çok farklı bir etkinlik oldu.

Hayvan barınağının ortamını, yapılan çalışmaları ve görevlilerin hayvanlara olan ilgisini görmek memnuniyet verici.



Ziyaretimize iştirak ederek çocuklarımız ile yakından ilgilenen Sayın Osmaniye Belediye Başkanımız Kadir Kara’ya çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızı ve tüm ekibini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.”ifadelerini kullandı.  

Etkinlik sonunda tüm öğrencilere Osmaniye Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar