26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5763
EURO34.9884
ALTIN2459.6

Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden yılsonu sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden yılsonu sergisi
Abone ol
Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yılsonu şenlikleri kapsamında sergi açıldı.
Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yılsonu şenlikleri kapsamında sergi açıldı.

Vatandaşların yoğun katılımı ile Cumhuriyet Meydanında açılan sergiye, Vali Kerem Al ve eşi Beyhan Al, Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve usta öğreticileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Serginin açılış konuşmasını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Güngör yaptı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Güngör, başta Vali Kerem Al olmak üzere, Halk Eğitim Kurslarının açılmasında desteği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

AÇILAN 1523 KURSTA 23 BİN 829 KURSİYER EĞİTİM ALDI
İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ise yaptığı konuşmada, Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi’nin pek çok değişik branşta kurslar düzenlediğini ifade ederek, sosyal, kültürel, mesleki ve sportif alanlarda bu yıl toplam 1523 kurs açıldığını ve bu kurslarda 23 Bin 829 kursiyerin eğitim aldığını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, ayrıca açık ortaokulda toplam 3153, açık lisede ise 2975 öğrencinin bulunduğunu belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından Halk Eğitim Merkezi Zihinsel Engelliler Halk Oyunları Ekibi gösterilerini sergiledi. İzleyenlerden büyük alkış alan gösterinin sonunda Zihinsel Engelliler Halk Oyunları Ekibi üyeleri, madalyalarını Vali Kerem Al’dan aldılar. Vali Al, törenin devamında okuma-yazma kursundan başarı ile mezun olan kursiyerlere belgelerini verdi.

Açılış töreninin ardından Vali Kerem Al ve protokol mensupları, Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin yıl boyunca kurslarda yaptıkları el emeği ürünlerden oluşan sergiyi gezdiler. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Vali Kerem Al, tüm kursiyerleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ahşap ve cam boyama, aşçılık, pastacılık, mum sabun yapımı, fotoğrafçılık, el sanatları, ebru, varak kurslarında yapılan eserlerin sergilendiği standlar sergiyi gezenlerin büyük beğenisini topladı.

Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi'nin Yılsonu Sergisi açılış töreni hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar