26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4828
EURO34.8339
ALTIN2442.3

Görüntüler, vatandaşı sıkmaya başladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Görüntüler, vatandaşı sıkmaya başladı!
Abone ol
Osmaniye kent merkezindeki cadde ve sokaklarında, mahallelerdeki kaldırımlardaki görüntüler karşısında vatandaş tepki vermeye başladı!

Osmaniye kent merkezindeki cadde ve sokaklarında, mahallelerdeki kaldırımlardaki görüntüler karşısında vatandaş tepki vermeye başladı!

Bu görüntüler Osmaniye kent merkezinde öğle saatlerinde çekildi. Bir diğer görüntü ise akşam saatlerinde bir mahallemizdeki cadde üzerindeki market önünde çekildi.

Osmaniye’deki insanlar, kaldırımı işgal eden araçlarla ilgili olarak tepkilerini dile getirmeye çalışıyor.

Osmaniye İl Emniyet Müdürü’nü ekipleriyle birlikte göreve davet eden insan, “Görev yapılıyorsa veya yapılmış gibi gösteriliyorsa, İl Emniyet Müdürü bu görüntüleri de görsün!” diyerek konuşuyor.

Emniyet Müdürlüğü’nün motorize ekibinin de bulunduğunu anımsatan vatandaşlar, Belediye Zabıtası’nın görev yapmadığı (!) Osmaniye’de Polis’in gerekli çalışmaları yaparak trafik konusunda gereken kolaylığın sağlanmasını bekliyor.

Gazeteci olarak, “İhbarcı” konumunda olmak istemiyoruz, çünkü yetkili ve görevlilerin görevlerini anımsatmak bizim görevimiz. Bu görüntülerin nerede ve hangi cadde üzerinde olduğunu sorgulamanız değil, belli saatlerde motorize ekiplerle gezerek görüntüleyip uyarmanızı anımsatıyoruz.

Kaldırımın ortasına araçlarını parkeden sürücülere yazılan cezaların yetersiz olduğu yönünde İl Emniyet Müdürü’nün bir toplantı yapmasını ve bu konuda Belediye ile işbirliği yaparak gereken uygulamalara ivedi olarak başlamasını bekliyoruz.

Sokakta değil, Cadde üzerinde yayaların geçiş yollarının kapatılarak araçların parketmesi sonucu yola inen yayaların bir kaza geçirmezi sonucunda, “şuçlu kim!?” olacaktır.

Cadde ve sokaklardaki bu tür görüntüler için Osmaniye İl Emniyet Müdürü’nü, makamındaki koltuğundan kalkarak, çarşı içerisine çıkıp; cadde ve sokaklardaki görüntüleri makam otomobilinin içerisinde bile olsun görmesini bekliyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar