26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5936
EURO35.0136
ALTIN2456.2

Gençlik Kış kampları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlik Kış kampları başladı
Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl olduğu gibi 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim dönemi yarı yıl tatilinde de gençlere yönelik olarak Kış Gençlik Kampları düzenliyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl olduğu gibi 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim dönemi yarı yıl tatilinde de gençlere yönelik olarak Kış Gençlik Kampları düzenliyor.
 
Gençlerin tatil zamanlarını kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlerle değerlendirmeleri amacıyla ücretsiz olarak düzenlenen Kış Gençlik Kamplarında Türkiye'nin farklı illerinden internet üzerinden başvuran gençler bir araya geliyor.

4 Farklı İlde 4 Farklı Tema

Bu yıl Kış Kampları, Osmaniye Aslantaş Gençlik Kampı'nda Siyer Kampı, Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı'nda Kitap Okuma Kampı,  Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı'nda  Kariyer Kampı, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde Bağımlılıkla Mücadele Kampı şeklinde geçekleştiriliyor.



Osmaniye Aslantaş Gençlik Kampı'nın Teması "Siyer"

Siyer Kampı, 22-27 Ocak bayan ve 29 Ocak-03 Şubat erkek olmak üzere iki dönem halinde gerçekleştirilecek kampın ilk döneminde, 14 farklı şehirden 100 bayan kampçı Bir Gençlik İkliminde O’nu (S.A.V.) anlamak için Aslantaş Gençlik Kampında buluştu. Kampın açılışına Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Topoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Oğuzhan Çetin katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Diyanet İşleri Başkanlığı ile yaptığı Protokol çerçevesinde  diyanet personellerinin de görev aldığı Siyer Kampına, Prof.Dr.Mustafa Ağırman ile Bakanlık Müşaviri Selim Cerrah da konuşmacı olarak katılacaklar.

Kampta, gençlerin, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) hayatını daha iyi anlamaları için Hz. Peygamber’in örnek hayatı, ümmeti için nasıl mücadele ettiği ve gençlere duyduğu sevgi anlatılacak.

Kamp boyunca ayrıca birbirinden farklı sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler de gerçekleştirilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar