26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5688
EURO34.952
ALTIN2443.5

Gençlere Müjde Üstüne Müjde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençlere Müjde Üstüne Müjde
Abone ol
Ak Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir, partisinin 1 Kasım seçim beyannamesinin gençler için müjdelerle dolu olduğu belirtti.
Ak Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir, partisinin 1 Kasım seçim beyannamesinin gençler için müjdelerle dolu olduğu belirtti.

Ak Parti’nin gençlerin partisi olduğunu ifade eden Ahmet Enes Demir, “Partimiz, gençlerin siyasette, ekonomide ve toplumsal hayatta daha aktif rol almalarını sağlamak için somut, hayata geçirilebilir, gerçekçi ve vizyoner reform, vaat ve projelerini gençlerimizin ve aziz milletimizin takdirlerine sunmuştur” dedi.

Gençlere sınırsız ve ücretsiz internet verileceğini müjdeleyen Ak Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir, seçilme yaşının 18'e indirileceğini, kendi işini kurmak isteyen gençlere hibe verileceğini, ilk kez işe giren her gencin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanacağını, Yükseköğretimde yurt için müracaat eden bütün gençlere barınma hakkı sağlanacağını ve öğrenim gören gençlerin de pasaport harcının kaldırılacağı müjdesini verdi.

Seçilme yaşı 18’e inecek

Gençlerimizin ülke yönetiminde etkin bir sorumluluk alabilecek altyapıya sahip olduklarına inanıyoruz. Seçilme yaşını 18’e indirerek gençleri ülke yönetiminde söz ve yetki sahibi yapacağız.

50 bin lira hibe, 100 bin lira faizsiz kredi

Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz. 100 bin lira faizsiz kredi verilecek. Kredi fonu aracılığı ile yüzde 85 oranında kefalet sağlanacak. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız.

İlk kez işe girenlerin 1 yıllık maaşı devletten

İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız.

Sınırsız ve ücretsiz internet

Gençlerimize sınırsız, ücretsiz internete erişme imkânı getiriyoruz, nerede olurlarsa olsunlar.

Tüm öğrencilere yurt

Yükseköğrenimde müracaat eden tüm öğrencilerimize barınma imkânı sağlamaktır.

Pasaport harcı kaldırılacak


Öğrenim gören gençlerimizin pasaport harcını kaldıracağız.




  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar