26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4784
EURO34.8534
ALTIN2442.4

Genç Memur-Sen’liler OGC’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç Memur-Sen’liler OGC’de
Abone ol
Osmaniye’de Memur-Sen’in gençlik yapılanması olarak çalışmaya başlayan Genç Memur-Sen Osmaniye İl başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Osmaniye’de Memur-Sen’in gençlik yapılanması olarak çalışmaya başlayan Genç Memur-Sen Osmaniye İl başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Genç Memur-Sen Osmaniye İl başkanı Burak Çağatay Evleksiz, ziyaretlerinin amacının OGC’nin yeni yönetimi hayırlamak, başarılar dilemek olduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında Genç Memur-Sen’in oluşumu hakkında da bilgilendirme yapan İl Başkanı Burak Çağatay Evleksiz,  “Genç Memur-Sen, 2012 yılında Ankara’da genel merkezini oluşturduktan sonra Türkiye genelinde şubeler açmaya başladı.

Genç Memur-Sen olarak Türkiye’nin 81 ilinde örgütlenmemizi tamamlamış bulunuyoruz.

Osmaniye’deki yönetimimiz 35 kişiden oluşmaktadır, bizde yönetimde olabilmek için 35 yaş altı şartı aranmaktadır. Ayrıca bizim yapılanmamızda yer almak isteyenlerin memur olma şartı aranmamaktadır. Öğrenci, işçi ve benzeri mesleklerdeki kişiler de yapılanmamız içerisinde yer almaktadır. Amacımız; gençlerimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmasını, değerlerini koruyup, benimsemesini sağlamaktır. Ayrıca yine gençliğimize yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca komisyonlarımız var. Bunu ilk olarak Üniversite gençlerimize yönelik düzenledik. Şimdi bunu lise gençliğine de uygulamak istiyoruz. Bizim üyelerimiz gönüllülük esasına göre çalışıyorlar. Çukurova Kitap fuarına katıldık, Osmaniye’de ‘Sarıkamış’ programı düzenledik. Şu anda ‘Sarıkamış mektup yarışması’ düzenledik. Osmaniye’de ilk üç dereceye giren mektupları Türkiye genelindeki yarışmaya katılımını sağlayacağız. Eğitim Bir-Sen ile Sağlık-Sen’in destekleri ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Basının da desteğini bekliyoruz”dedi.

Ziyaretin sonunda Genç memur-Sen Yönetimi ile üyelerine teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, Genç Memur-Sen ile ilgili bilgi edinmeleri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, OGC olarak Osmaniye’deki güzel ve tanıtıcı etkinliklerde sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket etmeye hazır olduklarını, birlikte daha başarılı etkinlikler yapılabileceğini söyledi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar