27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Eski Bakan Yılmaz’ın Osmaniye ziyaretleri!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Osmaniye'de düzenlenen Şehirlerin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) Forumuna katılan Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz Osmaniye Valiliğini ziyaret etti. 

Osmaniye'de düzenlenen Şehirlerin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) Forumuna katılan Eski Kalkınma Bakanı, AK PartiGenel Başkan Yardımcısı ve Bingöl MilletvekiliCevdet Yılmaz Osmaniye Valiliğini ziyaret etti. 

Toplantı sonrasında Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile birlikte Valiliğe gelen Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili   Cevdet Yılmaz burada Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman tarafından karşılandı.
Daha sonra Valilik Şeref Defterini imzalayan Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili  Cevdet Yılmaz, ziyaretinin devamında Valilik makamında Vali Ömer Faruk Coşkun ile bir süre görüştü.

Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili   Cevdet Yılmaz burada yaptığı konuşmada, "Osmaniye, önemli bir coğrafyada, kendine has özellikleri olan bir kavşak noktası, birçok büyük şehir arasında çok büyük bir potansiyel.

Organize Sanayi Bölgesinde, son yıllarda ciddi bir ağır sanayi gelişmiş durumda. İnşallah bunun etrafında yeni sanayilerle birlikte çok daha iyi bir noktaya gidecek" diye konuştu. Osmaniye'de tarımın da çok güçlü olduğunu belirten Cevdet Yılmaz, "Osmaniye, yer fıstığı, zeytin, turp üreticiliği ve ayrıca mısır üretimi ile çok güçlü bir tarımsal potansiyel arz ediyor. Burada da katma değeri yükseltmek gerekiyor. İnşallah bu da gerçekleşir" dedi. 



Kentin kültür ve yayla turizmi potansiyeline de değinen Cevdet Yılmaz, bütün bu potansiyellerin hayata geçmesiyle ile nüfusun, refahın ve yaşam kalitesinin artacağını söyledi.

Bugün katıldığı toplantıda, Osmaniye'de temel meselelerle ilgili çözümlerin sağlanmış olduğunu gördüğünü ifade eden Cevdet Yılmaz, "Toplantıda köylerin altyapısı, içme suyu, yollar gibi konularda pek fazla sorun iletilmedi. Demek ki bazı sorunlar aşılmış. Sorunlar elbette hiç bitmez. Bazı sorunları çözersiniz, daha nitelikli sorunlarla uğraşırsınız. Osmaniye'miz de bu aşamaya gelmiş görünüyor. İlimizi Üniversitesiyle, altyapılarıyla, bağlantılarıyla inşallah önümüzdeki dönemde çok daha iyi bir yerde, daha üst sıralarda göreceğiz. Osmaniye, Hükümetimizin sağladığı teşviklerden geçmişte en iyi yararlanan illerden ve kalkınmışlığı en hızlı geliştiren illerden biri oldu. Bunu inşallah önümüzdeki dönemde de devam ettirir.

Osmaniye, konumu itibariyle de bu anlamda çok büyük bir şansa sahip. Sayın vekillerimiz, kamu kurumlarımız, iş dünyası ve diğer ilgili tüm taraflarla birlikte Osmaniye'mizin kalkınmasını devam ettirmesini bekliyoruz. Hükümet olarak biz de her zaman Osmaniye'nin yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Osmaniye'de gerçekten güzel, verimli bir gün geçirdik, katkısı olanlara teşekkür ediyorum" dedi.
 
Osmaniye'ye gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Sayın Cevdet Yılmaz'a teşekkür eden Vali Ömer Faruk Coşkun ise "Bu toplantının neticelerini önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalarımızda, planlamalarımızda dikkate alıp, bu doğrultuda adımlarımızı atacağız" dedi.

Ziyaret sonunda Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’a çeşitli hediyeler sunuldu.

Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Valilik ziyaretinin ardından Türkiye Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesini ziyaret etti. Dernek Başkanı Durmuş Öksüz’den Derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan Cevdet Yılmaz, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimiz, en değerli varlıklarını bu ülke için feda ettiler. Onlar sayesinde hepimiz ayaktayız. Onların emanetini de, Allah’ın izniyle, hiçbir zaman yere düşürmeyeceğiz. Bu vatanı vatan yapan, milleti millet yapan şehitlerimizdir. Onların emaneti her zaman bizlerle yaşayacak. Şehit ailelerimiz çok çok kıymetli bizim için. Her zaman şehit ailelerimizin yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, ziyaretinin sonunda Derneğin anı defterine de yazdı.

Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz beraberinde protokol mensupları ile birlikte Şehit Jandarma Er Hasan Kubat ve Şehit Piyade Astsubay Çavuş Ahmet Tıraş’ın ailelerini ziyaret ederek, sabır ve baş sağlığı dileklerini iletti.

Osmaniye programının son bölümünde Osmaniye Bingöllüler Derneğini de ziyaret eden Eski Kalkınma Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, programlarının sona ermesinin ardından ilimizden ayrıldı
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar