26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5936
EURO35.0136
ALTIN2456.2

Erhan Küçük Osmaniyespor’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erhan Küçük Osmaniyespor’da
Abone ol
OSMANİYESPOR Futbol Kulübü transfer komitesi, geçtiğimiz sezon 2 lig takımlarından Eyüpspor'da forma giyen, golcü oyuncu 33 yaşındaki Erhan Küçük ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
OSMANİYESPOR Futbol Kulübü transfer komitesi, geçtiğimiz sezon 2 lig takımlarından Eyüpspor'da forma giyen, golcü oyuncu 33 yaşındaki Erhan Küçük ile bir yıllık sözleşme imzaladı.


Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Osmaniyespor 2’nci Başkanı Haydar Aktürk, takıma yeni transfer edilen Erhan Küçük’ün Osmaniye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.


Hedefin öncelikle üçüncü lig olduğunu söyleyen Aktürk, “Osmaniyespor bu dönem yeni bir yönetim ve anlayışla sezona başlıyor.


Hedefimiz öncelikle üçüncü lig.


Bu hedefimize yönelik şuana kadar 11 dış ve 8 iç transfer 2’de alt yapıdan olmak üzere 21 futbol aldık.


Bugün ise Türkiye’de tanınan, daha önce çeşitli profesyonel takımlarda oynayan Erhan Küçük’ü de bugün Osmaniyespor kadrosuna kattık.


Onu Osmaniyespor yönetimi içerisindeki müteahhit arkadaşlar bütçenin dışında kendi aramızda topladığımız parayla transfer ediyoruz.


Buda Osmaniye’ye bizim bir hediyesi olsun diyoruz. Bizler Osmaniyelilere güveniyoruz, onların güvenine layık olmaya çalışıyoruz ve Osmaniyelilerin de bu konuda desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.


Daha sonra konuşan Osmaniyesporlu yöneticilerinden Müteahhit Ali Kale ve Yüksel Atalay’da Erhan Küçük’ün takıma faydalı olacağını belirterek, bütün müttehitlerinde Osmaniyespor’a bağış yapmalarının gerektiğini dile getirdiler.


Başarılı hücum oyuncusu Erhan Küçük ise kariyerinde birçok başarı olduğunu, bu başarılarla birlikte Osmaniyesporu bir üst lige takım arkadaşları ve taraftarlarla taşıyacaklarını söyledi.


Küçük, “Futbol hayatına Galatasaray’da başlayıp profesyonel olarak Kasımpaşaspor’da uzun zaman oynadım. Kasımpaşa’yıda oradaki arkadaşlarla alttan alıp, süperliğe kadar çıkardık.


Buradaki toplulukta bu şehre ve formaya inanmış çok güzel bir topluluk.


Bana da inanıp beni buraya çağırdıkları için herkese teşekkür ederim. İnşallah Osmaniyespor’u da önce bir üst lige ondan sonrada ikinci lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.” Mustafa Küçük’ün futbola Galatasaray alt yapısında başladığı, İstanbul Güngören, Şahremini, Mezitlispor, Mustafa Kemal Paşa, Kasımpaşa, Çaykur Rizespor, Kızılcıhamam spor, Balıkesirspor, Eyüpspor takımlarında Süper lig, Spor Toto 2. Lig, Spor Toto 3. Lig takımlarında forma giydiği kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar