26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.462
EURO34.7836
ALTIN2439.9

Erdemli’nin Tanıtımı İçin “Yerel Medya” Önemsendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli’nin Tanıtımı İçin “Yerel Medya” Önemsendi
Abone ol
Mersin’in Erdemli ilçesi Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin tanıtımı amacı ile yerel medya mensuplarını konuk etmek amacı ile ayrıca bir de yarışma düzenledi.
Mersin’in Erdemli ilçesi Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin tanıtımı amacı ile yerel medya mensuplarını konuk etmek amacı ile ayrıca bir de yarışma düzenledi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçesinde gerçekleşecek olan etkinliği duyurmak amacı ile çevre illerdeki Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret etmeye başladı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, beraberinde Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Aslan ile yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgilendirme yaptı.

Osmaniye’deki basın mensuplarını Erdemli ilçesindeki “Kızkalesi Yerel Medya ödülleri” etkinliğine davet eden Başkan Tollu, Belediye olarak iyi bir ekip çalışması yaptıklarını ve memur anlayışından uzak hizmet anlayışı içerisinde olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Tollu; "Kentimizin tüm kesimine eşit hizmeti prensip ediniyoruz. Çünkü her türlü güzel hizmeti yapabilirsiniz ancak kentin tüm insanlarını kucaklamak ve onlarla bütünleşmek de çok önemlidir. Biz bunu seçim öncesi de söyledik ve uygulamaya devam ediyoruz. Erdemli gerçekten hizmete değer bir şehrimizdir. Ülkemizin nadide şehirlerinden biridir. Bununla da övünüyoruz. Allah bize her türlü güzellikleri bahşetmiş.

Biz de bu güzelliklere neler katabilirizin çabası içerisindeyiz. Kentimizin yanı sıra dışarıdan gelecek insanlarımızın da memnun kalmalarını hedefliyoruz. Diğer yandan yerel medyamızın içinde bulunduğu zorlukları da biliyoruz. İşte hem şehrimizin güzelliklerine katkıda bulunmak ve hem de yerel medya mensuplarını buluşturmak için bir proje hayata geçirdik.

Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri Yarışması kapsamında 32 branşta yarışma düzenliyoruz. Bu yarışmanın yanı sıra sizlerin değerli fikir ve önerilerini alarak, bunu Erdemli için hizmete dönüştürmek istiyoruz. Ben sizleri bu yarışmaya davet etmek için ziyarete geldim. Sıcak karşılama için teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Aslan ise, düzenledikleri yarışma ve katılım koşulları ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Aslan; “Kız Kalesinde  2-3 ve 4 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz etkinliklerde Osmaniye’deki basın mensuplarını da ağırlamaktan gurur duyarız. Yerel medya yarışmamız; Mersin ile birlikte, Adana, Hatay ve Osmaniye illerindeki yerel medya çalışanlarına açıktır. Son başvuru tarihinin 21 Ağustos olduğu belirtirken, yarışmamız ile ilgili geniş bilgi ve dokümanları
www. erdemli.bel.tr internet adresinden öğrenebilirsiniz. Sizlerin yarışmaya katılmanızı bekliyoruz” dedi.

Yapılan bilgilendirme konuşmaların ardından, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, günün anlam ve önemini de vurgulayan, ziyaretinin anısına; Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl anısını anlatan heykeli OGC Başkanı Gökhan Erkmen’e takdim ederek, basın mensuplarının ilgilerinden dolayı da teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar