26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.463
EURO34.7591
ALTIN2436.3

Erbakan Haftası Kutlanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 Erbakan Haftası Kutlanacak
Abone ol
Anadolu Gençlik Derneği Osmaniye Temsilciliği tarafından Erbakan Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Erbakan’ı Anlamak” konulu bir konferans tertip edilecek.
Anadolu Gençlik Derneği Osmaniye Temsilciliği tarafından Erbakan Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Erbakan’ı Anlamak” konulu bir konferans tertip edilecek.


Anadolu Gençlik Derneği Osmaniye Şube Başkanı Yusuf Yalçın yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatı dolayısıyla Şubat ayının son haftasının Erbakan Haftası olarak kutlandığı belirtildi.


Yalçın, “Hepinizin bildiği gibi hem ülkemiz ve hem de Osmaniye’mizde problemler içinden çıkılmaz hale geldi. Meseleleri günü birlik değerlendiren bir görüşe sahip değiliz. Problemleri uzun vadede çözücü ve kalıcı çalışmalar yapıyoruz. Bu konudaki rahmetli hocamızın önderliğinde problemleri çözmüşüz. Hocamın 20 yıl önce verdiği konferanslar bu güne ışık tutacak niteliktedir. Bu gün de aynı problemler hat safhadadır. Türkiye’nin ekonomisi, dar gelirli, emekli, işçi memur inliyor. Rahmetli Erbakan Hocamızın 20 yıl önce söylediği, iktidara geldiğinde yaptığı çalışmalar bu gün yine aynıdır” diye konuştu.


AGD Şube Başkanı Yusuf Yalçın, “Milli Görüşün ne olduğunu, Türkiye’ye neler getirdiğini ve bırakılsaydı neler getireceğini insanımıza anlatmaya çalışacağız. Aynı zamanda hocamızın anısına Milli Görüşün Lideri, ümmetin kutup yıldızı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın hicretinin 3. sene-i devriyesi... Ellerimizi semaya ona dua için açacağımız, Türkiye genelinde mevlid ve sevenleri tarafından okunan Kuran-ı Kerim hatminin duasının yapılacağı ve akabinde Erbakan’ın yakın çalışma arkadaşlarından eski milletvekili, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi Yakup Budak’ın “Erbakan’ı Anlamak” konulu konferansı ile bizleri aydınlatacağı bir program tertip ettik. Bu kapsamda 01 Mart 2014 Cumartesi günü akşam saat 19.30’da Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde düzenleyeceğimiz programa tüm Osmaniyeli hemşerilerimizi davet ediyoruz dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar