27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Engelliler ve Aileleri için yemek düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelliler ve Aileleri için yemek düzenlendi
Abone ol
Osmaniye’de 10–16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, engelli vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi.
Osmaniye’de 10–16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, engelli vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi.

Gala Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Vali Kerem Al, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Engelli Dernekleri Başkan ve üyeleri, engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.

Yemek öncesinde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, toplumun engelliler konusundaki bilinç düzeyini yüksek tutabilmek ve farkındalık oluşturabilmek için çalıştıklarını belirterek, bu doğrultuda Engelliler Haftası boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyledi. Abdullah Neşeli düzenlenen yemeğe katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk ise yaptığı konuşmada, “Osmaniye’de çeşitli kuruluşların katılımı ile Engelliler Haftasının kutlanmasından ve engelli vatandaşlarımızın dikkate alındığını görmekten son derece mutluyuz” diye konuştu.

Aktürk, yaptıkları çalışmalarda kendilerine destek veren, başta Vali Kerem Al olmak üzere, tüm kurumlara teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

Haydar Aktürk, konuşmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’e yaptıkları çalışmalara verdikleri destek nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

Yemek programının ardından Engelliler Haftasını kutlayan Vali Kerem Al, tüm engelli vatandaşlarımıza huzurlu ve mutlu bir yaşam diledi. Ayrıca Mersin’de özel bir turnuvada ilimizi temsil ederek birincilik elde eden 7 Ocak Engelliler Basketbol Takımını da tebrik eden Vali Al, programın ardından Gala Sosyal Tesislerinden ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar