26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5397
EURO34.9535
ALTIN2454.6

Emniyet Müdürü Gökduman'a 'Hoş Geldin' Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyet Müdürü Gökduman'a 'Hoş Geldin' Ziyareti
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'a 'Hoş geldin' ziyaretinde bulundu.
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'a 'Hoş geldin' ziyaretinde bulundu.

OGC Başkanı Gökhan Erkmen ve beraberindekileri makam kapısında karşılayan Müdür Gökduman, Osmaniye'nin güzel bir il olduğunu belirterek, vatandaşın güven ve huzuru için en iyi şekilde çalışacaklarını söyledi.

Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili iken İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Gökduman, "1989 yılında Polis Akademisinden mezun oldum. İlk olarak Komiser Yardımcısı olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğünde göreve başladım.

2000 yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme idaresi Enstitüsünde (TODAİE)  Kamu Yönetimi bölümünde “Yüksek Lisans” yaptım. İstanbul, Hakkâri, Ankara, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Kayseri illerinde çeşitli birimlerinde görev yaptım. 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Polis Başmüfettişi olarak görev yaptım. Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili iken, 20 Ocak 2015 tarihli Bakanlık oluru ile Osmaniye’ye İl Emniyet Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım." dedi.

Osmaniye'nin asayiş yönünden pek olayın yaşanmadığı güzel bir il olduğunu kaydeden Gökduman, "Her bölgede olduğu gibi burada da ufak tefek olaylar olmaktadır. Bizler halkın huzur ve güvenini sağlama noktasında burada görevlendirildik. Vatandaşı rahatsız edenlere, huzursuzluk çıkaranlara müsaade etmeyeceğiz, bunun için çalışacağız" diye konuştu.

Gökduman'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Gökhan Erkmen, basın olarak bugüne kadar Emniyet teşkilatı ile sorunsuz olarak çalıştıklarını, bundan sonra da kendilerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti. Sohbet ortamında devam eden ziyaret, toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sonra erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar