26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4687
EURO34.7099
ALTIN2435.8

Doğanın doğal ürünlerinde sağlıklı yaşam!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğanın doğal ürünlerinde sağlıklı yaşam!
Abone ol
Osmaniye’de Doğal Yaşam Merkezi işletmesi  sahibi Bülent Durna, doğanın doğal ürünlerinin iyi kullanılması halinde sağlıklı yaşam için önemini anlattı.

Osmaniye’de Doğal Yaşam Merkezi işletmesi Bülent Durna, doğanın doğal ürünlerinin iyi kullanılması halinde sağlıklı yaşam için önemini anlattı.

Osmaniye Merkez Alibeyli Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde Doğal Yaşam Merkezi işletmesini çalıştıran Bülent Durna, mesleği ile ilgili doğal bitkilerin sırlarını anlattı.

Çocuk yaştan itibaren aktarlık mesleği yapan Bülent Durna, bitkisel bakımın çok önemli olduğunu özellikle güzellikleriyle dikkat çeken Uzakdoğu kadınların en büyük sırlarından biri bitkisel bakım olduğunu söyledi.
 
Durna, güzelliklerin sırrının özellikle çok az makyaj çok fazla bakım olduğunu dile getirirken, kimyasal kremlerin anlık faydalar gösterse de ilerleyen zamanlarda faydadan çok zarar vereceğini sadece ciltte değil içsel zarar vereceğini, kısacası ayak bakımından tutunda saç bakımı ne kadar bitkisel bakım yapabileceğinizi dile getirdi.



Türkiye'nin dört bir yanından gelen siparişleri karşıladığını  söyleyen Bülent Durna, Yaptığı karışımların ilgi gördüğünü, özellikle birçok bitki ve yağın karşımdan olan saç bakım yağı oldukça rağbet gördüğünü söyledi.

Durna, ayrıca kendi yaptığı özel %100 doğal serumlu kremler de aşırı derecede ilgi gördüğünü söylerken, bütün kimyasal kozmetiklerin mutfağının bitki ve bitki yağlarının olduğunu söyledi.

Bu yüzden insanları elimden geldiği kadar kimyasallardan uzak tutup doğal bakımla tanıştıracağını söyledi.

Durna; “Evdeki pirincimizden, pasta yaptığımız kakaodan, kahvaltı yaptınız baldan, insanların bakım yapılabilir ve inanılmaz sonuçlar elde edilebilir”dedi.

Bülent Durna, doğal ürünlerde ilgili yaptığı açıklamasında;  “Mesela evimizde Kantaron yağını Alıç sirkesini Elma sirkesini yer fıstığı yağının eksik etmemezi gerekir.

Alıç sirkesinin özellikle kalp damar tıkanıklığında şeker ve tansiyonu dengeleme de oldukça etkili olmaktadır.



Yine yer fıstığı yağını kızartmalarda kullanırsak hem diğer Yağlara göre ateşi çok daha dayanıklı aynı zamanda iyi huylu Kolesterolü yükseltir kötü huylu kolesterolü düşürür.

Kolesterolü dengeler Ayrıca elma sirkesi vücutta yağ yakarak etkilidir aynı zamanda sebze ve meyvelerimizi elma sirkesi ile yıkanırsa  tarımsal ilaçların meyvelerden atılması sağlanır.

Kantaron yağının da her türlü yara ve yanık da etkili aynı zamanda Bel ağrılarında da kullanılabileceğini mide ülseri ve Gastrit de oldukça etkili bir yağ olduğunu belirtebilirim.

Saçlarımız için Susam yağı, badem yağı, Hint yağı oldukça etkili olmaktadır. Cildimiz için de kayısı yağı Buğday yağı avokado yağı jojoba yağı oldukça etkilidir.

Daha güzel bir cilt için daha çok bakım daha az makyaj bol su daha fazla nem.

Bitkisel ürünlerle ne kadar erken tanışırsak o kadar etkili ve daha güzel sonuçlar alabiliriz”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar